SOVA jewelry house – стильні та практичні прикраси на будь-який смак*

SOVA jewelry house – стильні та практичні прикраси на будь-який смак*
Бренд SOVA – це стильні, яскраві та практичні прикраси, які враховують смаки та потреби різних категорій людей. Компанія пропонує широкий асортимент ювелірних виробів з білого, жовтого та червоного золота, а також інших матеріалів. Це золоті кулони, сережки, підвіски та багато інших товарів. Одна з ключових особливостей бренду – оригінальність продукції та орієнтація в першу чергу на сучасних активних людей. Засновники SOVA вирішили відмовитися від класичного стилю і створювати щось справді нове. Компанія співпрацює з відомими українськими виробниками одягу, взуття та аксесуарів, аби разом створювати нові стильні рішення.

Асортимент

В каталозі SOVA представлені такі види ювелірних виробів:
• Браслети.
• Кольє.
• Перстні.
• Підвіски.
• Сережки.
• Шпильки, брошки.

Є прикраси як з цільного металу (золото, ювелірна латунь), так і з різними вставками:

• Діаманти.
• Напівдорогоцінне каміння.
• Різнокольорова кераміка.
• Перли.

В розділі Outlet представлені товари зі знижками, які можуть бути доволі великими. Це цілком нові прикраси, ціну на яких знижено через виходи нових колекцій ювелірних виробів.

Уся продукція виготовляється руками досвідчених майстрів, тому відрізняється естетичністю та високим рівнем якості.

Особливості прикрас від SOVA



SOVA jewelry house зосереджена на нестандартних прикрасах, які дозволяють підкреслити індивідуальність людини. Це не просто каблучки, сережки та кольє, а втілення стилю. Компанія постійно працює над новими концепціями, аби не відставати від загальносвітових трендів. Більше того – SOVA сама формує тренди на українському ювелірному ринку.

Завдяки такому підходу асортимент каталогу часто оновлюється. Клієнти мають змогу купувати не лише найновіші ювелірні вироби, а й прикраси з попередніх колекцій за зниженими цінами.

Як замовити прикраси?

Магазин забезпечує швидку доставку по Україні транспортними компаніями. Кожен товар має фірмову упаковку задля захисту та естетичності. Також забрати ювелірні вироби можна в одному з офіційних магазинів SOVA. Їх адреси та графіки роботи вказані на офіційній онлайн-сторінці бренду. Тут же можна отримати інформацію про новини компанії, діючі та заплановані акції. Для додаткових запитань працює чат і гаряча телефонна лінія.

SOVA CLUB

Кожен покупець має змогу приєднатися до дисконтної програми SOVA CLUB, щоб отримати доступ до більшого асортименту товарів зі знижками, програм та заходів компанії, а також першочергово отримувати інформацію про оновлення каталогу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: краса
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
True Італія в Києві!*
28 червень, 2018, 16:59
SOVA jewelry house – стильні та практичні прикраси на будь-який смак*
28 червень, 2018, 16:44