True Італія в Києві!*

True Італія в Києві!*
Не так-то легко знайти справжній італійський ресторан не в Італії. Адже дуже складно створити ту саму середземноморську атмосферу Італії. Ресторани італійського чобота відрізняються своєю гостинністю, адже в кожному закладі до своїх клієнтів відносяться, як до дорогих гостей або членів сім'ї. І якщо, вам захотілося відчути себе, як в Італії, то один ресторан все ж зможе вам це запропонувати.

Меркато Італьяно - це затишний заклад в центрі Києва, в Гулливері. Любов до цього італійського ресторану починається вже з сайту https://mercato.ua/uk/, де докладно представлено меню, а також в блозі ви можете почитати цікаву інформацію про італійську кухню.

Ресторан Меркато - це ідеальне поєднання сімейного застілля, приголомшливих делікатесів і теплої Італії. Заклад зроблений у вигляді невеликого італійського ринку, що видно вже з назви. Mercato Italiano в перекладі з італійської мови - італійський ринок. Тут представлено кілька торгових рядів, де ви можете не тільки спробувати смакоту, а й придбати з собою. Меркато Італьяно пропонує своїм відвідувачам наступні делікатеси:

• м'ясні і рибні вироби
• макаронні вироби
• італійські делікатеси
• фрукти та овочі
• вино

Торгові ряди - дуже незвичайна концепція ресторану, але в цьому і полягає її унікальність. Крім торгових рядів на території закладу ще є багато місць, де можна насолодитися смачною їжею. На італійський манер тут поставлені як і великі столи для великої компанії, так і невеликі відокремлені місця для пар або любителів власного спілкування. З панорамних вікон відкривається приголомшливий вид на місто.

Сімейні італійські традиції

Меркато Італьяно стане відмінним місцем як для ділової зустрічі, так і для побачення. А ще це чудове місце для сімейного вечері, адже для італійців сім'я - це найважливіше. Тут ви можете зібратися в тісному колі за смачною їжею і напоями, обговорити все на світі і просто бути справжньою родиною.

У Меркато Італьяно дотримуються одного з найважливіших правил італійського ресторану - подавати тільки свіже. В Італії є така традиція, що навіть вчорашнє подавати вже не можна. Тому на столах відвідувачів найсвіжіші страви, які приготували прямо при них. Ви можете бути впевнені, що їсте найсвіжішу пасту, а піца тільки-тільки з печі. Таке правило в італійських ресторанах пішло ще з родинних застіль. Для сім'ї завжди подавали все найсвіжіше.

Тому, якщо у вас виникло питання: куди ж відправиться в Києві, щоб влаштувати собі справжній італійський вечерю? Не поспішайте вирушати в аеропорт і брати квитки в Рим. Забронюйте столик в Меркато Італьяно і насолодіться Італією недалеко від вашого будинку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.