Дерев'яний будинок з клеєного брусу під ключ в Україні: екологінічсть та ефективність*

Дерев'яний будинок з клеєного брусу під ключ в Україні: екологінічсть та ефективність*
Згадка про дерев'яні будинки може викликати у людини асоціацію з зібраним з колод і вросшим в землю зрубом, накритим дахом з соломи і різьбленими віконницями на вікнах. Однак сучасна споруда з сучасного обробленного дерева виглядає абсолютно по-іншому. На вигляд будинки з клеєного бруса під ключ виглядають краще цегельних, кам'яних і бетонних будівель завдяки сучасним технологіям обробки.

А при правильному оформленні (архітектурі) сказати, що стіни зроблені з деревини, вийде тільки з невеликої відстані. У той же час ніхто не заважає спеціально стилізувати брусовий будинок під старовину - адже естетичні характеристики не єдина, але важлива причина для вибору цього матеріалу.

Чому люди вибирають будинки із брусу під ключ?

Вибирають зроблені з бруса дерев'яні будинки, ціна на які вигідно відрізняється від житла з більшості інших матеріалів, з різних причин:

1.Натуральність і екологічність - це те, за що їх люблять і хочуть будувати, адже дерево має безліч корисних властивостей. Виділяються фітонциди, які нормалізують мікроклімат і позитивно впливають на серцево-судинну і нервову системи. Дуже корисно для дітей.
Сон в такому будинку дуже глибокий та сприяє швидшому відновленню.
Більш детально про технологію та властивості можливо прочитати на сайті https://mahagoni.com.ua/.
2. Оптимальная вологість, яка автоматично регулюється деревиною.
3. Когось приваблює можливість швидкого заселення - мінімальна усадка клеєного бруса дозволяє використовувати будівлю за призначенням всього через кілька місяців.
4. Іншим власникам цікава така особливість бруса, як естетичний і привабливий вигляд всередині і зовні. Для брусового будинку можна обійтися без обробки - тільки захистити поверхню прозорою або кольоровою фарбою, яка є досить зносостійкою.
Також йде досить велика економія на зовнішньому оздоблені.
5. На відміну від зрубів (цільний масив круглої колоди) клеєний брус не тріщить, його не крутить та не має потреби конопатити і утеплювати шви, бо замки дуже тісно з'єднуються.
6. Термін служби більше 70 років.
7. Не вимагає дороговартісного і складного фундаменту.
8. Пожаро-, та сейсмостійкий.
9. Влітку в ньому прохолодно, а взимку тепло. За рахунок природних властивостей дерева, для обігріву не потрібно багато ресурсів, тому опалення коштує досить дешево.
10. Відомі й такі властивості клеєного бруса як безпека та надійність. Звичайно, при виготовленні матеріалу використовується клей. Але, купуючи деталі у перевірених постачальників, можна розраховувати на відсутність у клеї шкідливих речовин для здоров'я і екології.
11. А ще з бруса будують не тільки будинки на одну сім'ю, а цілі двоповерхові палаци і котеджі. Універсальний і порівняно легкий матеріал дозволяє збирати будівлі великого розміру. Переконатися в цьому можна, подивившись на зроблені з нього готелю в стилі кантрі.
Можна сказати, що дерево - не самий довговічний і не найміцніший матеріал. Але товщини використовуваного для будівництва бруса (200+мм) в сукупності з перевіреною фінської технологією - більш ніж достатньо для захисту від стороннього проникнення, вітру, холоду і опадів, навіть у зимку при температурі -15-20 градусів. А правильна обробка дозволяє дерев'яному будинку прослужити не менш 50-70 років, переходячи у власність вже другого і навіть третього покоління власників.

На будинок из клеєного бруса ціна формується виходячи із наступного:

• площі та поверховості споруди
• висоти поверхів та кількості перестінків
• якості, а виходячи з цього і вартості оздоблюючих матеріалів:
дах, вікна, плитка, підлога, фарба и т.д.
• і багато інших критеріїв.

До кого звернутись?

Замовникам, які обрали проживання в дерев'яному будинку із брусу, варто правильно вибрати виконавців робіт. Не кожен майстер, навіть з величезним досвідом будівництва з інших матеріалів, впорається з деревом. Є свої нюанси та особливості. Результатом можуть стати помилки, які приведуть до неправильному складанні або утеплення будинку з клеєного бруса, ціна якого збільшиться в рази через необхідність зайвих витрат на виправлення помилок. Уникнути проблем допоможе звернення в компанію «Mahagoni», яка гарантує високу якість і довговічність майбутнього житла, адже ми маємо висококваліфікованих спеціалістів саме по роботі с деревиною. Ми пропонуємо високу якість, величезний досвід та індивідуальний підхід. Вибрати нас варто і за великий асортимент готових проектів, які можна реалізувати повністю - або внести зміни відповідно до вимог клієнта. Якщо потрібно, досвідчений архітектор зробить роботу з нуля, враховуючи все, що хоче бачити в своєму будинку замовник.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Дерев'яний будинок з клеєного брусу під ключ в Україні: екологінічсть та ефективність*
28 червень, 2018, 17:27
True Італія в Києві!*
28 червень, 2018, 16:59