Особливості догляду за купальним костюмом*

Особливості догляду за купальним костюмом*
Незалежно від того, користуєтеся ви купальником щоденно чи лише кілька разів на рік, йому потрібно забезпечити ретельний догляд. Тканина може забруднюватися та пошкоджуватися через вплив гарячого повітря, солоної води, піску, сонцезахисних засобів, різних хімічних речовин. Купальник може бути доволі дорогою інвестицією, тож варто потурбуватися про її захист. Найрізноманітніші варіанти пляжного одягу вже чекають на вас тут - http://likewear.com.ua/zhenskie-kupalniki-i-plyazhnaya-odezhda. Ці речі допоможуть вам чудово виглядати під час літнього відпочинку.

Як продовжити життя купальному костюму?

Ці прості поради допоможуть отримати максимальну віддачу від інвестицій у пляжний одяг:

• Придбайте кілька купальників. Це дозволить речам «відпочивати» принаймні 24 години перед наступним використанням. Особливо важливо це для виробів з лайки/спандексу. Ці волокна потребують часу, аби відновити початкову форму. Доби цілком достатньо, щоб купальник став таким, як і раніше.
• Перш ніж вирушити додому з пляжу чи від басейну, зайдіть в душ. Змийте чистою водою з тканини пісок, сіль, хлор, залишки крему. Це дозволить зменшити пошкодження та забруднення, доки ви повернетеся додому та виперете одяг.
• Уважно вибирайте місце для відпочинку. Шорсткі поверхні можуть пошкоджувати тканину. Тому краще підстеляти рушник, використовувати лежак чи надувний матрац.
• Спочатку засмагайте, потім купайтеся. Комбінація хлору, поту та лосьйону для засмаги є шкідливою для тканини. Хоча цього правила дотримуватися доволі важко, адже люди полюбляють і купатися, і засмагати поперемінно.
• В джакузі чи гідромасажній ванні краще носити старий костюм або придбати окремий комплект одягу. Поєднання гарячої води та хлору призводить до швидкого розтягування тканини. Якщо відвідали джакузі в основному костюмі, не забувайте про душ з чистої води.

Як прати речі?

Для початку ретельно промийте купальник чистою водою (не гарячою) після носіння. Якщо є така можливість, замочіть його на 30 хв у холодній воді. Це дозволить краще видалити сіль та інші забруднення.

Додайте у холодну воду трохи рідкого засобу для прання (порошок може не розчинитися повністю). Збовтайте воду, щоб отримати легку піну. Ніколи не використовуйте хлорний відбілювач. Виверніть речі навиворіт і занурте їх у воду. Періть їх кілька хвилин, а потім промийте чистою холодною водою.

Відтисніть (не дуже сильно) речі та розвісьте їх для просихання на повітрі. Автоматичну сушарку краще не використовувати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: купальник
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.