Львівських депутатів впіймали на «кнопкодавстві». ВІДЕО

Львівських депутатів впіймали на «кнопкодавстві». ВІДЕО
26 квітня, депутати Львівської облради Роман Дудич та Богдан Турчин із фракції Партії промисловців та підприємців України голосували за своїх колег по фракції Тараса Федака і Михайла Титикала, які були відсутні на засіданні.

У Львові журналісти впіймали депутатів обласної ради на
«кнопкодавстві».

Депутати голосували за колег під час прийняття Програми фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг на 2013 рік та пропозицій до неї, - пише Zaxid.net.

Безпосередньо перед розглядом цієї програми голова Львівської облради Петро Колодій оголосив перереєстрацію. У залі зареєструвався 71 депутат, але, за підрахунками журналістів, у сесійній залі було близько 60 обранців.



Сесія продовжилась. Більше того, під час самого голосування депутати активно сперечалися з головою постійної депутатської комісії облради з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв’язку Михайлом Задорожним, який доповідав з цього питання.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ: НА ВОЛИНІ ПРОЦВІТАЄ «КНОПКОДАВСТВО»


А під час голосування депутати Львівської облради Роман Дудич та Богдан Турчин із фракції Партії промисловців та підприємців України голосували за своїх колег по фракції Тараса Федака і Михайла Титикала, які були відсутні на засіданні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Львівських депутатів впіймали на «кнопкодавстві». ВІДЕО
26 квітень, 2013, 17:48