У центрі Луцька танцювали в памʼять про Майкла Джексона. ФОТО. ВІДЕО

У центрі Луцька танцювали в памʼять про Майкла Джексона. ФОТО. ВІДЕО
На Театральному майдані Луцька 26-ого квітня відбулося танцювальне вуличне шоу.

Воно стало анонсом до вечірнього танцювального концерту «MJ» гурту «LIGHT DANCE COMPANY», присвяченого пам’яті короля поп-музики Майклу Джексону, ‒ пишуть Волинські новини.

Уривок з концерту посеред майдану у центрі Луцька продемонстрували учасники рівненського гурту «LIGHT DANCE COMPANY». Перехожі у захваті спостерігали за 10-тихвилинним дійством. Лучанка Наталя говорить: «Випадково проходили і бачимо ‒ молоді, гарні. Вони усі люблять танцювати, жити, дарують нам радість. Я теж хореограф. Це дуже стильно, гарно, дуже раді, що вони у нас в гостях».

«Це маленька частинка того феєричного шоу, яке глядачі побачать. І щоб хоча б виникла думка йти на шоу. Коли він переступить поріг зали, глядач однозначно залишиться задоволений», ‒ розповіла про виступ менеджер гурту «LIGHT DANCE COMPANY» Оксана Ігас.

«Солістка колективу Юлія Тимочко любить творчість Майкла Джексона, і вона ще з одним солістом запропонували художньому керівнику, мовляв, давайте зробимо шоу, присвячене творчості Майкал Джексона. Тож вирішили дізнатися про цю особистість як про постановника, як співака, танцюриста, режисера. І за три роки сформувалося ось таке шоу», ‒ додала вона.

Луцьк поки що перше місто в Україні, яке побачить це шоу. Керівники гурту переконані, що рівень концерту вищий, ніж провінційний, тому будуть намагатися вийти і на всеукраїнського та іноземного глядача.

Шоу «MJ» гурту «LIGHT DANCE COMPANY» відбудеться в облмуздрамтеатрі 26-ого квітня о 19:00.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дуже гарно!!!
але чому знімали на калькулятор?
Відповісти
Клас! А тепер пра-во-руч! До ВІЙСЬКОМАТУ, кроком, руш! Там такі потрібні!
Відповісти
Завидно! Вам так не научиться, будете трясти булками в местных генделиках!:)
Відповісти
А що там за даун на 25-й секунді з'являвся у кадрі? Позорисько!!!
Відповісти
справжній шанувальник Джексона))
Відповісти
Це ж було найцікавішим моментом!!! Витягнув весь номер! Видно, що перехожих акція схвилювала, навіть пройняла)))
Відповісти
в плані "витягнув весь номер"?
Відповісти
Я перепрошую,але зі всією повагою до фенаменального таланту
Джексона,цей продемонстрований "марш словянки" танцьом назвати важко)Де хореографічні малюнки,що за примітивні рухи,які постійно повторюються,це що фітнес зарядка чи танець?
Але молодці вонив в одному,що приїхали протанцювати в Луцьк,бо в нас бачте при великій кількості хореографічних колективів,танцювати в центрі на публіку нікому-це орегінальний стьоб для управління культури міськради і творчих колективів,особливо тих,що утримуються за громадські кошти) Супер))))))))))))
Відповісти
Не смотря на Ваш амбициозно-громкий "Мая Плисецкая",заявляю Вам с ПОЛНОЙ ОТВЕТСТВЕННОСТЬЮ за свои слова,как балетмейстера-постановщика танцевального шоу ""MJ",что перед тем как "сесть в глубокую лужу" со своим комментарием,действительно Вам
,не мешало бы знать автора "примитивной" хореографии - Тревиса Пейна,одного из хореографов Майкла Джексона,главного балетмейстера его не вышедшего шоу и балетмейстера Cirque Du Soleil - The Immortal World Tour - Tribute to Michael Jackson
Відповісти
підтримую
Відповісти
Вся суть в флешмоба у тому,що виконуються абсолютно прості рухи,які може виконати кожеш.Фішка в тому,що це масовий танець.прості підйоми рук чи ніг виглядають дуже ефектно.
Відповісти
ефектно-коли це роблять китайські колективи. кожен рух-як одне ціле. нічого не маю проти діток( менших, старших)- всі стараються. а питання до керівника: ,,чому нема чіткоі синхронноі дисципліни у рухах?,, так що корону ще рано вдягати. те що колектив кращий-не спорю. але все відносно. мав змогу побувати на одному із концертів-без ображень-присутні гора недоліків.
Відповісти
Для того,щоб пройнятись всією хореографією потрібно було зробити пару кроків до облмуздрамтеатру та насолодитись всім дійством!
Відповісти
всі хто оце зараз витратив свій дорогоцінний час на те щоб писати, давши волю своїм сумнівним думкам - коментарі, пропоную зробити свій власний флеш"стьоб" і показати це своїм землякам - ми будемо лише раді за вас!!!а ще переглянте будь ласка фільм This is it і можливо щось стане зрозумілим....в плані хореографії!
Відповісти
Дорога Майє,взагалі це повинен би бути номер у спеціальному взутті,так як це номер в степовках.А так як це був асфальт,то вибачай.А як ти хотіла переконатися у серйозності та професійності хореографії - ти могла б прийти на концерт !!!
Відповісти
Та ти взагалі знаєш,що таке флешмоб ?
У ньому присутня проста хореографія,рухи,які може повторити кожен!
Та і взагалі,ти думаєш легко ото їм було скакати в ту спеку ?
Ви повинні цінувати те, що робиться для вас.
Відповісти
Дуже гарно!!! Синхронно,ефектно і професійно.Від точних рухів захоплює дух!!! Продовжуйте в тому ж дусі і не звертайте уваги на коментарі заздрісників.Вони самі нічого не можуть,от і піняться
Відповісти
відео в кращій якості
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OGPTHy7PqGY#!
Відповісти
скопіювали... все абсолютно..http://www.youtube.com/watch?v=Sm0VLR0xXwo
Відповісти
Для меня сложнова-то обращаться к "Кока",но,попробую))) Жаль,что Вы смотрели без дополнительных средств концентрации зрения,поэтому,постараюсь,Вам помочь увидеть "отличия"))) Со степом этот номер - эксклюзив,а партия концертного состава,действительно,базируется на хореографии Тревиса Пейна,как и “Smooth Criminal”, “Thriller”,“Billie Jean”,“Dangerous”,так как это веховые этапы творческого пути Майкла Джексона и являются уже своего рода классическим наследием...Но всю хореографию мы пропустили "через себя",постарались дать своё видение этой хореографии,поэтому Ваша фраза"скопіювали... все абсолютно" непрофессионально-беспочвенная.Рекомендую в wikipedia ознакомиться с таким понятием,как "интерпретация".А вообще - судить о чём-либо можно только тогда,когда Вы ВЖИВУЮ посмотрели НАШЕ ЩОУ!!!
Відповісти
Останні новини
У центрі Луцька танцювали в памʼять про Майкла Джексона. ФОТО. ВІДЕО
26 квітень, 2013, 18:24