Який він, новенький Apple Watch 5*

Який він, новенький Apple Watch 5*
Apple Watch 5, чого очікувати від смарт-годин п'ятої серії, і скільки вони будуть коштувати.

Зовнішній вигляд

В існуючій версії годинника четвертого покоління були внесені деякі зміни в дизайні. В цілому, загальний стиль і зовнішній вигляд залишилися, як і у попередників, але Series 4 оснащені набагато більшим екраном. Тому, ймовірно, не варто в новому випуску очікувати значних змін з естетичної точки зору. Проте, можна згадати патент компанії на технологію круглих екранів, який був затверджений 8 травня 2018 року.

Що стосується технології екрану, то на відміну від iPhone, Apple з першого дня в своїх смарт-годинниках демонструє OLED-дисплеї. Компанія покладалася на те, що LG створить свої часові панелі, але, за чутками, корпорація звертається до Japan Display за OLED-екранами для Apple watch series 5 space gray, та знаходить успіх.

Функціонал

Якщо говорити про функціонал, то користувачі отримають більше можливостей для відстеження свого здоров'я та фітнесу. Це підтвердили недавні тести компанії нового моніторингу сну для майбутньої версії розумних годин, про що свідчить звіт Bloomberg.
Хочемо зазначити, що, за повідомленням Fast Company, Apple найняла численних клініцистів і інженерів для роботи над функціями охорони здоров'я в годинах, які включають в себе:

• Контроль артеріального тиску.
• Контроль рівня глюкози в крові.
• Контроль діабету.
• Відстеження сну.

Наукові дослідження

Після того, як 3 червня Apple представила на Всесвітній конференції розробників wathOS 6, стало відомо про наявність повністю незалежних додатків для годинника. Тут же буде функція моніторингу жіночого здоров'я, яка дозволить користувачам жіночої статі відстежувати менструальні цикли і отримувати прогнози про підходящий час для зачаття.

Вбудована в ремінець камера

Ґрунтуючись на патенті, виявленому ресурсом 9toMac, п'ята версія Watch Series, можливо, буде містити камеру, вбудовану в кінець ремінця. Це б дозволило годинном робити фотографії і відео, не дістаючи iPhone. Така концепція передбачає можливість вивільняти фрагмент з камерою з браслета і фіксувати його в потрібному положенні. Після зйомки камера приймає положення на браслеті, облягаючи зап’ястя з іншою частиною ремінця.

У патенті також згадується ймовірність використання декількох оптичних датчиків, які представляють собою передню і задню камери. Така система стане затребуваною для користувачів, які ведуть активний спосіб життя і займаються активними видами спорту, такими як лижі, біг, велоспорт, тощо.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Apple Watch 5
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.