Перинатальний центр у Луцьку обіцяють відкрити вже 2013-го

Перинатальний центр у Луцьку обіцяють відкрити вже 2013-го
Цього року у Луцьку розпочнеться будівництво перинатального центру, а у наступного року його мають ввести в експлуатацію.

Будівництво центру відбуватиметься у рамках Національного проекту «Нове життя», який стартував 31 січня, повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

Про сам проект розповів заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк у коментарі програмі «Акценти» та журналістам Волинського радіо і телебачення.

За його словами, мета проекту – створити гідні умови для материнства та дитинства. У перинатальному центрі обіцяють створити належні умови як для пацієнтів, так і для медичних працівників.

«Обладнання буде закуплено відповідно до нових сучасних та європейських стандартів. Впроваджуватимуть також інноваційні технології», - повідомив посадовець.

Нагадаємо, у дорученні Президента України Віктора Януковича від 25 січня 2012 року йшлося про виділення державних коштів на будівництво цього закладу.

«У лікувальній установі працюватимуть кваліфіковані спеціалісти. Такий потенціал у нас на Волині є, адже область ще з 1994 року переймає досвід в європейських країнах у рамках швейцарської програми «Здоров’я матері та дитини», – додав заступник голови ОДА.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: здоров'я
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Перинатальний центр у Луцьку обіцяють відкрити вже 2013-го
31 січень, 2012, 16:06