У Луцьку привітали друкарів. ФОТО

У Луцьку привітали друкарів. ФОТО
24 травня в Україні відзначатимуть День працівників видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження.

Міський голова Микола Романюк та депутат міської ради Роман Бондарук привітали працівників ПрАТ «Волинська обласна друкарня» з професійним святом, ‒ повідомляють у луцькій мерії.

Звертаючись до присутніх, Микола Романюк зазначив: «Якби не просувалися інтернет-технології вперед, книгу і газету нічого не замінить. Адже недарма все, що переходить із покоління в покоління, із роду в рід описано там. Сьогодні у бібліотеках знаходиться історія існування народностей, держав тощо. Ви ті люди, які, як у фільмах чи театральних виставах, лишаєтеся за кадром. Якби не було вас, то не було б книг і газет. Так, є багато талановитих людей, які пишуть книги, але без вас їх ніхто не прочитав би. Ви є активними творцями історії».

Міський голова наголосив, що колектив ПрАТ «Волинська обласна друкарня» заслуговує на шану та повагу.

Він побажав присутнім здоров’я, щастя, удачі, побільше гарних замовників, адже конкуренція на ринку велика.

Потому Микола Романюк вручив Подяки міського голови за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, вагомий внесок у розвиток інтелектуального надбання нації, а також з нагоди Дня працівників видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження працівникам ПрАТ «Волинська обласна друкарня» Лідії Киричик, Ярославу Романику, Людмилі Хоменчук, Тетяні Власюк.

З вітальним словом до присутніх звернувся й депутат міської ради Роман Бондарук, який зазначив: «Сьогодні й справді інформаційні технології ідуть вперед, і люди менше починають читати друковані книги та газети. Однак, все одно книга і газети будуть завжди першими на «святі інформації», адже на їхніх сторінках залишається історія для прийдешніх поколінь». Також він побажав працівникам друкарні міцного здоров’я, щастя та благополуччя.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
свято в останню суботу травня, отже, 25
Відповісти
А чо так однобоко? І що, в Луцьку для мерії крім облдрукарні інших достойників нема?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку привітали друкарів. ФОТО
24 травень, 2013, 18:47