Танукі – мій вибір ресторану японської кухні у Києві*

Танукі – мій вибір ресторану японської кухні у Києві*
Японська кухня давно стала невід’ємною частиною ресторанного ринку України та гастрономічних вподобань наших людей. а й справді, хіба може що-небудь бути бажанішим за порцію суші, макі чи страви з тепану? Японська кухня майже як наркотик. Якщо ти на голодний шлунок ненароком згадаєш про роли, то вже годі сподіватись, що зможе стриматись та відрадити себе від задоволення. А якщо трапеза супроводжується відповідною атмосферою крутого японського ресторану, то це взагалі – гастрономічний оргазм. Сьогоднішній мій огляд присвячено не надто відомому, але надзвичайно приємному у всіх сенсах київському ресторану – Танукі.

Локація

Наразі у Києві працюють два ресторана Танукі, хоча, сподіваюсь, скоро їх буде більше і філії зявляться в різних районах. Один ресторан чекає гостей на проспекті Соборності, інший – на вулиці Золотоустівській. Контактні телефони для довідки можна почерпнути на Google Maps, і тут же подивитись при бажанні відгуки. До речі, негативних я не побачив, що й не дивно. Особисто я залишився повністю задоволеним усіма відвідинами Танукі (а бував я не менше 5 разів по кожній з локацій).

Меню

Танукі потішить традиційними стравами японської кухні майже в повному їх асортименті:

• Суші та сашимі;
• Роли (холодні та теплі);
• Сети;
• Традиційні та ексклюзивні салати японської кухні;
• Традиційні супи;
• Гарячі страви з тепану, включаючи теплі десерти;
• Власне десерти;
• Японські та європейські напої.

Традиційні роли в Танукі присутні у повному асортименті. Каліфорнія, Філадельфія, роли з вугром, лососем, грибами шиітаке та ін. – асортимент настільки розширений, що будь-який гурман зможе обрати страву на свій смак.

Обслуговування

Сподіваюсь, що мої враження це не просто спів падіння, але у всі мої візити обслуговування було на хорошому рівні. Я звик оцінювати сервіс здебільшого з точки зору привітності та гостинності, але й фаховість працівників варто відзначити. Принаймні жодного разу не було казусів із замовленнями, страви та напої подавали вчасно, у правильній послідовності та, головне, одночасно усім гостям за столом. Не було ніякої плутанини із замовленнями, чим не рідко на жаль вражають ресторани столиці. До того варто зазначити, що я бував у Танукі завжди у вечірній час-пік після робочого дня, коли людей – не проштовхнутись і в залі була майже повна посадка.

Доставка

Особисто я жодно разу послугою не користався (не було нагоди), але знаю, що вона існує, оскільки офіціант, прощаючись з нами завжди про це нагадував. Можу припустити, що і тут у хлопців все налагоджено. Принаймні їх візитка обіцяє доставку протягом години у будь-яку точку Києва. Тішить також, що послуга доставки у Танукі не є платною, розрахуватись потрібно лиш за своє замовлення.

Отже, якщо ви є поціновувачем японської кухні і зненацька відчуєте гостру ностальгію за ролами чи тепаніякі, відвідайте для різноманітності один з київських Танукі. Окрім смачної їжі, до речі, вам можуть запропонувати і непогану знижку – там постійно відбуваються якісь акції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Танукі – мій вибір ресторану японської кухні у Києві*
03 грудень, 2018, 09:16