Що варто відвідати туристу у Бердянську*

Що варто відвідати туристу у Бердянську*
Містечко Бердянськ розташоване на узбережжі мальовничого Азову, у південній частині Запорізької області. Це місто давно облюбувати туристи не лише з України, але й подорожуючі іноземці. Консультанти Топ Бас підготували коротку розповідь про найбільш відвідувані туристичні пам’ятки Бердянська, де варто неодмінно побувати, якщо ви збираєтесь познайомитись з цим славним містом вперше.

Бердянська коса та острів Малий Дзендзик

Якщо ви маєте у запасі кілька днів, обов’язково заплануйте побувати на Далекій косі в один із них. Недалеко від коми можна зупинитись для тимчасового відпочинку. До речі, якщо порівнювати з місцями на центральному пляжі, тут завжди буде менше людей, а тому відпочинок буде спокійним та тихим. Бердянську косу розділяють на Близьку, Середню та Далеку.

Острів Малий Дзендзик розташований на самій дальній точці, майже у кінці Далекої коси. Тут завжди повно чайок та куликів. Природа тут просто вражає.

Зоопарк Сафарі

Дуже добре об лаштований зоопарк потішить туристів багатьма видами звірів та птахів не лише з цих країв, але й привезених сюди здалеку. Діти завжди полюбляють розглядати небачених тварин, тому для сімейного відпочинку можна запланувати візит у парк Сафарі. Тут завжди прибрано та чисто, відсутній характерний запах перебування тварин, звірі завжди ситі та доглянуті. Цей зоопарк по праву сьогодні вважається одним з найкращих. Чого лише вартий ландшафтний дизайн у Сафарі. Якщо є бажання трішки підгодувати тварин, наприклад верблюдів, котрі завжди полюбляють випрошувати у людей щось їстівне, можна придбати спеціально підготовані працівниками парку фруктові набори.

Приморська площа

Якщо пляжний відпочинок уже набрид, а час ще не вичерпано, погуляйте центральною площею міста. тут дуже багато цікавих кафе та ресторанів, є кілька працюючих атракціонів. На площі сім’я запросто може провести один із днів перебування у Бердянську.



Цікаві та незвичні пам’ятники

Бердянськ запам’ятовується усім, хто вперше сюди приїхав саме незвичними пам’ятниками. Жоден турист не повинен проґавити можливість зробити селфі біля кожного з них. До таких належать: пам’ятник сантехнікові, крісло побажань, пам’ятник дачникам, дитинству, граблям, бичку-годувальнику та інші, не менш цікаві та веселі пам’ятники.

Бердянський художній музей імені Бродського

Нажаль, цей клондайк емоційного збагачення зовсім не рекламує себе, а отже не всі туристи знають про існування цієї перлини міста. Небайдужі, справді захоплені своєю справою екскурсоводи занурять вас у неочікувані емоції. Турист залишиться задоволеним на 100% і експозицією картин, і незабутнім спілкуванням з служителями цього музею.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Бердянськ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Що варто відвідати туристу у Бердянську*
03 грудень, 2018, 09:24