Скретч-карта світу – найкращий подарунок для мандрівника*

Скретч-карта світу – найкращий подарунок для мандрівника*
Доступність мережі Інтернет та відкриті кордони дали зрозуміти нашим людям, що у світі є дуже багато цікавих для відвідування місць. Сьогодні навіть звичайна людина середнього достатку вже не сумнівається у можливості якісного та не надто дорогого відпочинку за кордоном, але є й такі, для кого мандрівки та знайомство з іншими країнами перетворилось у стиль життя. Якщо у вашому оточенні є така людина, то найпрекраснішим подарунком до зимових свят для неї буде велика і красива скетч-карта світу (scratch map).

Повісивши таку карту на незадіяній стіні вдома чи в офісі, можна прапорцями робити позначки тих місць та країн, де уже встиг побувати мандрівник. Величезний вибір настінних скетч-карт світу різного розміру та дизайну можна знайти за цим посиланням https://podarki-odessa.com/scratch-karty/. У цьому магазині подарунків ви зможете знайти і інші, не менш оригінальні подарунки для своїх близьких друзів, коханих чи колег по роботі.

Що таке scratch map

Скретч-карта (від англ.. «дряпати») – це новинка у сфері оригінальних подарунків. Великого розміру цупке полотно містить певну інформацію, котра прихована під шаром захисного покриття. Подорожуючи, людина буде здряпувати ті місцини, де вже вдалось побувати, а місця на полотні, які ще не здряпувала щаслива монетка будуть прекрасним стимулом планувати майбутні подорожі.

Скетч-карти мандрівників бувають різними:

• Карта світу у вигляді двох півкуль глобуса;
• Карта світу у вигляді плоского малюнку;
• Карта Європи;
• Карта України та інші.

Виконання також може бути різним. Можна обрати ретро-дизайн, або сучасну карту для мандрівників літаками. На полотні, поруч з самою картою передбачено місця для того, щоб можна було прикріпити пам’ятні речі, наприклад маленькі фото на фоні пейзажів чи скульптур, брелоки чи інші сувеніри, характерні для тієї чи іншої країни, де побував мандрівник. У будь-якому разі scratch map буде дуже хорошим та пам’ятним подарунком.

Карта мандрівника виконана дуже деталізовано, в залежності від стилістики малюнку, карта може бути рельєфною, кольори глибокі та насичені. Загалом, вигляд скетч-карти дуже привабливий. Такий аксесуар прекрасно доповнить інтер’єр офісу будь-якого стилю.

Скетч-карта має також дуже красивий вигляд. Вона запакована у стильному тубусі, у комплекті будуть також прапорці або кольорові кнопки чи голочки, щоб мандрівник міг робити позначки на своїй карті, наліпки, спеціальна щаслива монетка та невеличка фетрова серветка для того, щоб протирати захисне покриття карти. У наборі також буде інструкція.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Скретч-карта світу – найкращий подарунок для мандрівника*
16 грудень, 2018, 14:08
Луцьк під снігом. ФОТО
16 грудень, 2018, 14:00