Було багато простих і зрозумілих назв: магазини у центрі Луцька 30 років тому. РЕТРОФОТО

Було багато простих і зрозумілих назв: магазини у центрі Луцька 30 років тому. РЕТРОФОТО
Луцький фотограф Віктор Чухрай опублікував архівну світлину, на якій видно один з магазинів, які у 1985-му році були на тодішній вулиці Радянській, а тепер Лесі Українки.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

За словами Віктора Чухрая, фото зроблене у квітні 1985-го року.

"Ремонтна бригада, вулиця Радянська. Хтось пам"ятає, які у нас були назви крамниць у той час? Принаймі точно багато було простих і зрозумілих як ця "Чарочна" , хоча російських теж було достатньо. Але такого засилля англійської мови не було", - зауважив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На місці "Чарочної" стоїть нинішня "Піцерія" (навпроти ЦНАПу). Була така собі розвалюха, в якій торгували горілкою на розлив дружина колишнього начальника управління громадського харчуванні і запеклий картар, який усім в місті був винен програні гроші. Поруч був сарай зі скупкою склотари. Згодом ці нужники зламали і збудували "Піцерію". Щоправда, те, що тав "випускають", на піцу не схоже ні за смаком, ні з вигляду. Щось таке, ніби його вже один раз вживали. А Чухраю - велике спасибі. Іноді фотографія білше розповість і примусить пригадати, ніж погана книга.
Відповісти
До речі, під вікном цікаве фото: беззаперечний свідок того, як в СРСР усі жінки були рівні у правах з чоловіками. У нинішніх так званих "феміністках" типу Мирослави, Крапки, Ярош Оксани і ін. не було потреби. На фото ви бачите носилки з бетонним розчином і жінок з не вельми сексуальним зовнішнім виглядом. Кельми, відра, словом, як тоді говорилось: "Бєрі побольше, бросай подальше. Пока лєтіт - перекурівай". От би цим гендерницям по куфайці, по парі кирзових чобіт і провести містом. Під лай бродячих собак. Сміху було б повні штани.
Відповісти
Останні новини
Було багато простих і зрозумілих назв: магазини у центрі Луцька 30 років тому. РЕТРОФОТО
16 грудень, 2018, 14:22
Луцьк під снігом. ФОТО
16 грудень, 2018, 14:00