Як вибрати професійний електрокип’ятильник?*

Як вибрати професійний електрокип’ятильник?*
З кожним роком професійні електрокип’ятильники користуються все більшою популярністю серед ресторанів, кафе, барів, кав’ярень, закусочних та компаній з великою кількістю персоналу. Саме ці пристрої дозволяють максимально швидко готувати чай, компот, каву, какао та інші гарячі напої у великих об’ємах. А все завдяки можливості підтримання високої температури води протягом тривалого часу. Крім цього, електрокип'ятильники професійні дозволяють економити до 30 % електроенергії. Головне – підібрати пристрій відповідно до умов, в яких він буде використовуватися.

На що звернути увагу, обираючи професійний електрокип’ятильник?

• Тип. Всі електрокип’ятильники поділяються на два типи – наливні та проточні. В цьому випадку все залежить від способу подачі води. Так, в наливних пристроях вода заливається вручну, завдяки чому їх можна використовувати на виїзних подіях та в точках вуличної торгівлі. У свою чергу, проточні електрокип’ятильники потребують стаціонарної подачі води. Саме ці пристрої доречно встановлювати у ресторанах, барах, кав’ярнях, їдальнях та інших популярних закладах.
• Об’єм пристрою. Тут важливо врахувати масштаби обслуговування. Якщо мова йде про великий ресторан зі значною кількістю замовлень, тоді краще обрати електрокип’ятильник об’ємом 20-30 літрів. Для маленьких закладів буде достатньо 10-тилітрового пристрою.
• Додаткові функції. Деякі електрокип’ятильники обладнані регуляторами температури, додатковими резервуарами для заварки, захистом від вмикання без води, запобіжниками від перегрівання та індикаторами, що сигналізують про необхідність проведення чистки. Зрозуміло, що від функціональності пристрою залежить і його вартість.
• Виробник. Найбільшою популярністю користуються пристрої Beckers, Hendi, Piramit, Bartscher и Abat. Саме ці моделі вважаються найбільш надійними та довговічними.

Де придбати професійний електрокип’ятильник?

У цьому випадку варто надати перевагу компанії, яка займається постачанням кухонного обладнання для різних закладів на протязі тривалого часу. Прикладом такої в нашій країні являється «ТехСнаб». Саме тут вам допоможуть вибрати надійний електрокип’ятильник серед величезного асортименту, врахувавши умови його використання та ваші індивідуальні вимоги. Крім цього, всі пристрої мають гарантію від виробника та можуть бути доставлені у ваше місто. Ну, а зекономити на покупці, допоможуть знижки, якими пропонує скористатися компанія.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.