Сонцезахисні системи на вікна – оптимальне рішення для офісів і житлових приміщень*

Сонцезахисні системи на вікна – оптимальне рішення для офісів і житлових приміщень*
Щоб захистити приміщення від прямих сонячних променів традиційно використовують штори та гардини. Однак для офісних приміщень, та й для деяких кімнат в житлових будинків (дитячі кімнати, кухні, ванні кімнати з вікнами) штори можуть бути недоречними та створювати зайвий клопіт. Сьогодні ринок пропонує нам дуже різні сонцезахисні системи, які можна органічно вписати в інтер'єр. Такі системи здатні створювати не менш затишну атмосферу в будинках, ніж зі шторами, а також лаконічно виглядають в офісах різного стилю. Найбільш поширеним варіантом для захисту від сонця є вертикальні жалюзі.

Різновиди сонцезахисних систем


Для різних цілей підійдуть різні варіанти:

• Ролети з системою день / ніч;
• Рулонні штори;
• Жалюзі: вертикальні жалюзі, горизонтальні, алюмінієві, бамбукові, дерев'яні та ін.;
• Римські штори;
• Штори-плісе;
• Карнизи, маркізи;
• Рефлексолі (захист від сонця і від вітру);
• Перголи.

Основні переваги вбудованих в склопакети жалюзі

Ідеальний варіант для нежитлового приміщення, наприклад в офісних робочих кімнатах, приміщеннях торгових центрів сонячної сторони. Однак нерідко використовують такі універсальні системи і в квартирах. Невеликі кухні, а такожі засклені балкони і лоджії – найбільш поширені варіанти серед замовлень вбудованих жалюзі-систем.
• Будь-який захист від сонця зсередини вимагає періодичного уваги. Жалюзі і всі види штор необхідно мити і чистити. З вбудованими жалюзі мороки в цьому сенсі менше. Пил на ламелі вбудованих жалюзі просто не сідає. Також істотно знижується ймовірність зламів чи викривлення ламелей, зокрема, якщо мова про алюмінієві жалюзі.
• Беззаперечною перевагою такого розташування сонцезахисної системи є також суттєва економія місця на підвіконні всередині приміщення. В офісі столи менеджерів часто розташовують біля вікон, а підвіконня нерідко використовують як додаткову робочу площу працівника.
• З точки зору естетики вбудовані в склопакети жалюзі також безсумнівно виграють.
• Ламелі вбудованих жалюзі можуть повертатися на 180°. Це означає, що при потребі простим рухом можна або максимально затінити кімнату від прямих сонячних променів, або в сутінковий час в повній мірі її висвітлювати.

При плануванні вбудованих жалюзі-систем замовнику створюють проект індивідуально. Жалюзі можуть бути виготовлені з різного матеріалу, довжина, а іноді і ширина ламелей може виготовлятись під конкретні віконні склопакети. Зрозуміло, що кількість ламелей також визначається індивідуально, залежно від висоти вікна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Сонцезахисні системи на вікна – оптимальне рішення для офісів і житлових приміщень*
19 грудень, 2018, 22:00