Ремонт побутових пральних машин*

Ремонт побутових пральних машин*
Якщо побутова техніка починає працювати гірше, ніж зазвичай, це додає дуже багато неприємностей господарям. Не виняток і побутові пральні машини. У сучасному світі вже давно ніхто не пере руками, і коли пральна машина перестає вправно виконувати свій функціонал, організувати власний побут стає дуже складно. Отже, якщо ви помічаєте, що ваша машина почала працювати погано без явних ознак, вона як мінімум потребує хоча б чистки, а як максимум – ремонту чи заміни певного її блоку. Щоб провести діагностику своєї машини та домовитись про швидкий і якісний ремонт при потребі у Києві, звертайтесь за вказаними номери телефонів Сервісного центу https://servis044.kiev.ua/remont_stiralok.html. Ремонт пральної машини виконають професійно та швидко. Ціни вказані на сайті, є тарифікація окремих послуг, ви здивуєтесь адекватності ціни.

Найчастіші поломки пральних машин

• При роботі пральної машини в кімнаті відчувається запах горілого.
• При роботі пралки з’явився зайвий шум, тарахкотіння чи тріск.
• Заклинило дверцята пральної машини, вони не відкриваються або не закриваються.
• Пральна машина при увімкненні вибиває автомат (пробки).
• Пральна машина не забирає з лотка засіб для прання.
• Пошкодилось скло в дверцятах пральної машини горизонтального завантаження.
• Необхідний ремонт двигуна пралки.

Поломок насправді буває набагато більше, і у поданому переліку є лише ті, з котрими споживачі найчастіше звертаються у сервісні центри. У будь якому разі, при найменших підозрах щодо несправності машини краще одразу звернутись у СЦ, щоб домовитись про візит майстра-діагноста. Провівши огляд машини, майстер зможе одразу виконати ретельну чистку її механізмів та визначити причини тих чи інших симптомів. У випадку, якщо ремонт непотрібен, ви будете впевнені у безпечності та справності вашого електроприладу, але якщо котрась частина механізму все ж таки вийшла з ладу, то оперативне втручання подовжить термін служби машини.

Головні поради при несправностях

• Якщо ви відчули запах горілого при увімкненні машини, одразу зупиніть цикл прання та від’єднайте машину від мережі. Якщо у вас нова машина, то легкий запах горілого може бути у нормі при першому пранні, але у всіх інших випадках потрібно викликати майстра-діагноста.
• Якщо машина не забирає з лотка порошок, ймовірно в машину не подається вода, або напір занадто слабкий. Також це може бути причиною неправильного монтажу машини.
• Незвичний шум чи тарахкотіння при роботі може бути викликаний незбалансованою закладкою одягу або ж виснаження підшипників пралки.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.