У транспорті Луцька і далі платять готівкою: обіцяють карати водіїв і пасажирів

У транспорті Луцька і далі платять готівкою: обіцяють карати водіїв і пасажирів
У громадському транспорті Луцька, де 19 грудня мав би вже діяти лише електронний квиток, люди продовжують платити за проїзд готівкою.

Так, пасажири платили грошима як учора, 19 грудня, так і сьогодні, 20 грудня.

Як розповів "Суспільному Волині" начальник управління транспорту та зв'язку Володимир Степанов, оплата готівкою вважається неоплаченим проїздом. З його слів, контроль працює при Луцькому підприємстві електротранспорту. На маршрутних рейсах перевізників контролю ще немає.

"До водіїв буде попередження, потім жорсткіші міри впливу. До пасажирів не можемо вжити ніяких заходів. Але якщо під час перевірки, у пасажира не буде електронного квитка, то він повинен буде заплатити штраф 120 гривень в автобусі, або 80 у тролейбусі", - розповів Степанов.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Де у Луцьку купити та поповнити електронний квиток. АДРЕСИ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: е-квиток
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 19
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Господи,про що він меле.Оплата готівкою вважається неоплатою.Маразм.То процитуйте чинне законодавство УКРАЇНИ,де це прописано.Чи в нас нелегітимна і без голови рада може все.Оплачую в тролейбусі проїзд і отримую квиток у кондуктора,у кондуктора,який має ці квитки.
Відповісти
Так в Европе можно и картой и наличной, что оно мелет
Відповісти
Цікаво, а як цей "контроль" влізе(!) в напхану, як бочка оселедцями, ср\ну фаршрутку?
ПС. Сьогодні в 10 розраховувались готівкою (люди, які сідали на кінцевій).
Відповісти
Якщо в маршрутці є валідатор, для чого ви даєте гроші шоферу??? Маразм
Якщо зайде контроль то вас 100 % оштрафують і шофер при цьому скаже що ніяких грошей він від вас не брав
Відповісти
Який контроль.Це приватний транспорт.Контроль від перевізника.До речі в автобусах є квитки.Оплатив-отримай квиток(документ проїзду).Значить пластик за 35 грн. не хочуть купувати і правильно,бо це незаконно.
Відповісти
Не хочуть ні як платити податки ті перевізники. От пищить це все вони.
Відповісти
Перехід тільки на комунальний транспорт - вирішення всіх питань! Візьміть кредити, проведіть додаткові лінії для тролейбусів або закупіть потрібну кількість комфортних автобусів і все - питання вирішиться раз і на завжди! А "розумним", що за готівку - поменьше плескайте язиками і розказуйте байки про налічку в інших країнах! Не обманюйте або суть питання вивчіть! Ви тільки погане можете у приклад ставити, а прогресивне, нове - для вас завжди проблема, тому і не дивно, що так живете!
Відповісти
В нас самі люди ще ті, вибачте - гамн...ки!!!
Відповісти
Дійсно от відмиває гроші Луцька влада. Ото вже придумали за кусок пластику плати 35 грн., а потім ще пововни собі за проїзд. Оце дурдом. За 35 грн. + 1 грн. додам та я у маршрутці проїду принаймі 6 разів. Ти дивись як людей мучать. Як хотілось би у тролейбусі чи у маршрутці в час пік проїхатись разом з отими Пустовітами, Недопадами, Вербичими та Чебелюками, щоб вони відчули на собі їхні покращення для громадян.
Відповісти
Добре все це вирішувати тим, хто їздить на машинах.
Відповісти
КОЛИ ПЕРЕВІЗНИКИ БЕРУТЬ ГОТІВКУ ВОНА НЕ ОБЛІКОВУЄТЬСЯ,
ГОТУЙТЕСЯ ПЛАТИТИ БІЛЬШЕ ЗА ПРОЇЗД
ЦЕ ЩО НАШ НАРОД В ОСНОВНІЙ МАСІ ТУПУВАТИЙ Я ЗНАВ ЗАВЖДИ, АЛЕ ЩОБ НА СТІЛЬКИ....
Відповісти
николи ми з швагром не платим за проєзд хіба коли водій амбал то тоді мусово
Відповісти
В усіх країнах де запроваджена така систеа за картку разово платять, ніде безкоштовно не дають, окрім пільговиків і т.д. і т.п. як визначено у конкретній країні. Ви спочатку взнайте, що і до чого, а потім "казочки" розповідайте! Чули дзвін - да не знають де він! :)
Відповісти
Їхав тільки що тролейбусом №5, то там кондуктору люди оплачували проїзд і отримували квиток. От Вам обіцянки нашої "влади" - як завжди наї...ли!!!
Відповісти
Кондуктори у тролейбусах самі просять платити готівкою людей і кажуть ,, чим більше людей платять нам, тим скоріше знімуть ці валідатори‘‘
Відповісти
Видно у всій красі які в нас люди, що пасажири, що водії! Ніколи порядку в цій країні не буде!!! Люди когось звинувачують, а самі, що роблять, то не помічають, а все з себе починати треба! Не ту країну назвали Гондурасом!!! Шкода, що такі поруч живуть...
Відповісти
Дуже сумно, що в 1941-1945 роках у війну втрутився Сталін, в результаті Гітлер не переміг Україну. А так хотілось би порядку, як у Німеччині. На скільки правда не знаю, але старші люди говорили, що коли в Германії до влади прийшов Гітлер, то порядки запроваджували дуже просто. Зайців безбілетних виводили з транспорту та тут же на місці привселюдно розстрілювали. А я гадаю чого такий порядок та дисципліна і все так відлагоджено в Германії і всі люди туди пруться на заробітки. Ось виходить у чому справа, кнут треба застосовувати для тих, хто не бажає розуміти.
Відповісти
Шановні, всі хто зараз оплачує готівкою сприяють підвищенню плати за проїзд. Пройде місяць і перевізники прозвітувать: грошей немає, платіть більше.
Відповісти
Спочатку потрібно зробити доступну покупку електронного квитка.і поповнення електроного квитка.а так добирайся як хочеш до місця покупки е/кв в так само поповнити той е/кв.Поки не буде доступно купити і поповнити е/кв.то беде геморой для людей.влада ніколи не думала за добробут простих людей в думала проте як побільше собі на грибсти .люди при владі такі самі смертні як і прості люди ,туди вони нічого земного і тліного не заберуть.а по ділам їхніх буде судити ГОСПОДЬ БОГ.одне це радує.
Відповісти
Останні новини
У транспорті Луцька і далі платять готівкою: обіцяють карати водіїв і пасажирів
20 грудень, 2019, 09:01