Волинським сиротам допомагатимуть поляки. ВІДЕО

Волинським сиротам допомагатимуть поляки. ВІДЕО
У Луцьку відбулася зустріч поляків з «Фондації Менеджерських ініціатив» та луцьких посадовців і громадських діячів.

Учасники заходу підписали меморандум «Порозуміння» заради об`єднання зусиль всіх, хто піклується про життя дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, - пише Під прицілом.

Йдеться про співпрацю в сфері підтримки дитячих будинків сімейного типу. Зокрема у підтримці та організації різних форм освіти, у підтримці на ринку праці, організації відпочинку, додаткових занять зі сфери загального розвитку, популяризації культури, традицій та сімейних цінностей.

Нині в області 197 дітей залишаються жити в інтернат-закладах. Це діти старшого віку, яким потрібна підготовка до самостійного життя.

Тож вони підпадають під програму спрямовану на підготовку вихованців до самостійного життя у дитячих будинках сімейного типу.



В конференції взяли участь гості з Польщі: Павел Прокоп – Голова правління фондаціїї менеджерських ініціатив, Анна Бєляк – Виконавчий директор фондаціїї менеджерських ініціатив та Павел Фрончек – Директор дитячого будинку «Сонячний дім».

Також у заході взяли участь: Анатолій Пархом`юк – Президент асоціації Регіонального розвитку, Святослав Кравчук – перший заступник Луцького міського голови, Алла Онищук – начальник служби у справах дітей Волинської облдержадміністрації та Федір Шульган – начальник служби у справах дітей Луцької міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Школі на Волині ‒ 100 років
31 травень, 2013, 15:34
Волинським сиротам допомагатимуть поляки. ВІДЕО
31 травень, 2013, 14:42