Коломойський відмовився рятувати «Кривбас», ‒ ЗМІ

Коломойський відмовився рятувати «Кривбас», ‒ ЗМІ
Ігор Коломойський остаточно дав зрозуміти, що «Кривбасу» більше не варто розраховувати на його гроші.

Керівництво «Кривбасу» повідомило працівників клубу про те, що мільярдер Ігор Коломойський, який раніше надавав криворізькій команді фінансову допомогу, остаточно відмовив у цьому команді, що знаходиться на межі краху, ‒ пише Gazeta.ua.

Цього тижня Швейцарію, де більшу частину часу проживає Ігор Коломойський, і де знаходиться його резиденція, відвідав генеральний директор ФК «Дніпро» Андрій Стеценко.

Спочатку планувалося, що його перебування обмежиться одним днем, але візит значно затягнувся. Швидше за все, це повʼязано з великою кількістю питань, які Андрій Стеценко мав обговорити зі своїм босом.

Зокрема розставити крапки у подальшій долі Хуанде Рамоса, узгодити літні трансферні пріоритети. Швидше за все, саме тоді також було порушене питання можливості відновлення фінансової допомоги сусідам з Кривого Рогу.

Як би там не було, Ігор Коломойський остаточно дав зрозуміти, що «Кривбасу» більше не варто розраховувати на його гроші. Клуб залишається один на один зі своїми проблемами і боргами.

Пошук альтернативних шляхів фінансування або спонсорів на сьогодні успіхом не увінчався. Все йде до того, що найближчим часом у «Кривбасу» відберуть ліцензію і він зникне з футбольної карти клубів премʼєр-ліги.

Нагадаємо, «Волинь» не грала останній матч Премʼєр-ліги сезону 2012/2013 років, оскільки адміністрація ТОВ «ФК «Кривбас» Кривий Ріг поінформувала луцький клуб про те, що через важкий фінансовий стан, в якому наразі перебуває криворізький клуб, вони відмовляються зіграти матч 30 туру.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: футбол
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ніхто й не сумнівався- у жида зимою снігу не випросиш
Відповісти
це саме жде ФК "ВОЛИНЬ!" СУМНО(((((((
Відповісти
Останні новини
Школі на Волині ‒ 100 років
31 травень, 2013, 15:34
Коломойський відмовився рятувати «Кривбас», ‒ ЗМІ
31 травень, 2013, 15:14