Найбільший стадіон Луцька «відкриє свої таємниці»

Найбільший стадіон Луцька «відкриє свої таємниці»
В межах проекту «Екскурсоводи у відпустці» відбудеться екскурсія на стадіон «Авангард».

«Цієї суботи, 15 червня, усі охочі зможуть довідатися більше про найбільший стадіон Луцька «Авангард», а також про історію ФК «Волинь». Екскурсоводом стане прес-аташе футбольного клубу Юрій Конкевич», - повідомили у Центрі туристичної інформації та послуг.

Початок екскурсії о 16:00. Місце збору – головний вхід до стадіону (проспект Перемоги, 7а). Участь у екскурсії безплатна.

Учасники екскурсії зможуть дізнатися більше про історію головного луцького стадіону, а також ознайомитися із початками та сучасністю футбольного клубу «Волинь», гравцями сучасного та попередніх складів.

«Волинь» дебютувала на футбольній арені 10 квітня 1960 року у Кіровограді. Того ж року відбулися перші матчі на місцевому стадіоні «Авангард». Протягом 50 років діяльності команда то підіймалась на п’єдестал переможців, то вперто боролась за визнання в українському футболі.

Довідка

Проект «Екскурсоводи у відпустці» було започатковано влітку 2012 року. У його рамках протягом літнього періоду відбуваються тематичні екскурсії, авторами яких є громадські діячі, журналісти, краєзнавці, письменники, митці. Проект має на меті поширення інформації про маловідомі факти з історії Луцька серед його мешканців та туристів, покращення іміджу міста.

Цього року лучани вже відвідали екскурсію драматичним театром, дізналися більше про німецьких колоністів, поспілкувалися про луцького шістдесятника Костя Шишка, потрапили за куліси театру ляльок.

В межах проекту «Екскурсоводи у відпустці» щотижня відбуваються тематичні екскурсії Луцьком у виконанні відомих жителів міста. Пропозиції та запитання можна надсилати на електронну адресу [email protected]..

Екскурсії розпочинаються щосуботи о 16:00. Теми та орієнтовний маршрут екскурсій анонсуватимуться на туристичному сайті Луцька VisitLutsk.com та сторінці у Facebook facebook.com/pages/VisitLutskcom.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кварцяний - скромняга!! (знизу, з права)
Відповісти
Фотка Кварцяного - БООООООМБА !!!!!!!!!!!! ))
Відповісти
Останні новини
Найбільший стадіон Луцька «відкриє свої таємниці»
11 червень, 2013, 11:29