На Волині колишній міліціонер вчинив аварію. ФОТО

На Волині колишній міліціонер вчинив аварію. ФОТО
ДТП, в якій постраждала 3-річна дитина, трапилася на автодорозі Київ ‒ Ковель ‒ Ягодин.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Ковельського МВ УМВС України у Волинській області, ‒ повідомляють у прес-службі волинської міліції.

Зʼясувалося, що 42-річний ковельчанин, який у 2011 році звільнений із органів внутрішніх справ України, перебуваючи за кермом автомобіля Opel Omega, виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся із автомобілем «ВАЗ 2101».

За кермом легковика перебував 37-річний мешканець Ківерцівського району. Окрім того, у салоні машини був його трирічний син. Внаслідок ДТП батько із сином отримали тілесні ушкодження і були госпіталізовані в травматологічне відділення центральної районної лікарні.

Відомості про даний факт внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань, розпочате кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Винуватець ДТП затриманий, згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України, і перебуває під вартою в ізоляторі тимчасового тримання ковельського міськвідділу міліції. Триває досудове слідство, в ході якого будуть встановлені всі обставини й причини автопригоди.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині колишній міліціонер вчинив аварію. ФОТО
11 червень, 2013, 10:49
«Моно-пікет» у Луцьку. ФОТО
11 червень, 2013, 10:43