Ремонт пральної машини. Заміна деталей та запчастини оригінальної якості*

Ремонт пральної машини. Заміна деталей та запчастини оригінальної якості*
Побутові пральні машини служать своїм власникам до 10 років і більше, але з часом всі механізми зношуються, а робочі вузли можуть потребувати ремонту. Якщо поломка не є серйозною, а після вправного майстра якість прання гарантовано буде такою ж, як і при покупці, не варто поспішати купувати нову машину, можливо ремонт буде доцільнішим. Нескладна та нетривала діагностика приладу дасть відповіді на ці питання. А якісні деталі для заміни різних робочих вузлів пральних машин всіх відомих марок можна замовити за цим посиланням https://detels.com.ua/zapchasti_dlya_stiralnih_mashin/, у спеціалізованому інтернет-магазині Detels. Каталог запчастин для пральних машин містить деталі оригінальної якості за відносно низькими цінами.

Запчастини на побутову техніку

Всі запчастини до пральних машин умовно поділяють на такі категорії:

• Бункери та блоки підшипників;
• Мотори та датчики;
• Корпуси та їх елементи;
• Насоси, помпи та хрестовини;
• Клапани та фільтри;
• Замки люка;
• Патрубки тощо.

Підшипники

Якщо підшипники виходять з ладу у машинах з вертикальним завантаженням, то це обов'язково помітно. Зазвичай сигналом про таку поломку будуть зайві звуки, що видаватиме машина при роботі (гул, тарахкотіння, скрипи тощо). Робота машини повинна бути тихою, і якщо прилад встановлено та відрегульовано добре, а звуки при роботі не зникають, варто замінити підшипники.

Бункери (приймачі порошку)

Незважаючи на те, що дозатор – це другорядна деталь, все ж без неї прання неможливе. Бункери, виготовлені з неякісного матеріалу з часом можуть тріснути чи зламатись, і тоді їх потрібно замінити. Зробити це нескладно й самотужки, головне знати де купити таку деталь.

Датчики

Датчики пральної машини потрібні для вимірювання показників роботи механізмів, наприклад, роботи нагрівального елементу, частоти обертів при віджимі тощо. На жаль, ці деталі можуть виходити з ладу швидше, ніж всі інші механізми та робочі вузли обладнання. Проте їх можна замінити і користуватись машиною ще довгі роки. Майстер діагностики скаже, який саме датчик потрібно придбати для ремонту.

Двигуни

Мотор пральної машини з часом зношується та потребує заміни. Якщо у мережі електропостачання є нестабільним, з перепадами потужності та сили струму, то двигун може зношуватись ще швидше. Також заміна мотору потрібна у випадках, якщо зношуються щітки, при відшаруванні ламелей, замиканнях між витками ротора та статора, механічних пошкодженнях.

Власне при такій поломці потрібно буде вирішити доцільність ремонту, оскільки двигун у пральній машині складає до 40% вартості самої техніки. У деяких випадках, наприклад при необхідності заміни інших деталей, окрім двигуна пральки, є сенс купувати нову машину. У інших випадках, економічно доцільніше замінити лише мотор.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ТОП-7 жанрів кіно*
04 січень, 2020, 23:52
Типи пластикових вікон*
04 січень, 2020, 23:47
Ремонт пральної машини. Заміна деталей та запчастини оригінальної якості*
04 січень, 2020, 23:42