Платіжна система Payoneer – доцільний вибір сучасного українця*

Платіжна система Payoneer – доцільний вибір сучасного українця*
Платіжна система Піонер в України ось уже кілька років демонструє потужний ріст активного користування громадянами нашої країни. Спробуємо зрозуміти, чому саме Payoneer став привабливою системою для багатьох українців, які саме верстви стали найбільш зацікавленими у послугах цієї платіжної системи, а також розберемося у деталях як зареєструватись у Payoneer та як користуватись цим сервісом.

Чому Піонер впевнено перетворюється на найбільш популярну в Україні платіжну систему

Перш за все варто сказати, для кого Payoneer став зручним способом отримання надходжень та виплат у бізнес-стосунках. Саме цю систему, завдяки зручності та прозорості обирає когорта різнобічних фрілансерів, котрим потрібна зручна та прозора система перерахунків за надані та замовлені послуги. Інший пул користувачів можна охарактеризувати як юридичні особи, у котрих є необхідність у надійному джерелі для зберігання власних коштів та їх обігу.

Очевидні переваги Payoneer

• Швидка та проста процедура реєстрації у платіжній системі;
• Невеликі комісії за користування системою Payoneer;
• Дуже швидкий вивід коштів (до прикладу на карту АльфаБанку кошти з платіжної системи Payoneer зараховуються всього протягом доби);
• Можливість оформлення картки;
• Можливість використовувати накопичення для виплати податку, користуванні у кості фізичної особи тощо.

Як зареєструватись у системі Payoneer


Безкоштовно та швидко – головні пояснювальні слова про дану платіжну систему. Новому користувачу на офіційному сайті платіжної системи Payoneer потрібно бути пройти 4 простих кроки.

• Ввести власні дані (ПІБ, адресу електронної скриньки з її підтвердженням, дату народження (необхідно для того, щоб відсікти спроби реєстрації неповнолітніх осіб).
• Вказати у простій формі країну проживання, адресу, поштовий індекс, фінансовий номер телефону.
• Пройти анкетування безпеки сервісу. на цьому етапі користувач генерує пароль, обирає секретне запитання та відповідь на нього, вказує країну, що видала посвідчення особи (паспорт, ІН, водійське посвідчення, закордонний паспорт чи інший документ, що встановлює особу на вибір).
• Інформація про банківський рахунок АльфаБанк, а саме: країна банку, валюта карти, номер рахунку, назву рахунку.

Зручність полягає у тому, що отримувати кошти за виконані завдання фрілансери переважно отримують на різноманітні електронні гаманці, а вивід коштів звідти не завжди є швидким. Також комісії часто є доволі високими. Система Payoneer на сьогодні – це найбільш вигідна та найбільш спрощена і прискорена система виводу коштів на рахунок фізичної особи чи ФОП.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Типи пластикових вікон*
04 січень, 2020, 23:47
Платіжна система Payoneer – доцільний вибір сучасного українця*
04 січень, 2020, 23:38