Багатоповерхівку на Київському майдані здадуть у вересні. ФОТО

Багатоповерхівку на Київському майдані здадуть у вересні. ФОТО
Елітну багатоповерхівку на Київському майдані планують здати вже у вересні 2013 року.

Про це 12 червня під час екскурсії об’єктом розповів директор будівельної фірми «Луцьксантехмонтаж №536» Віктор Чорнуха.

У будівлі – 125 квартир. Частину з них віддадуть волинським податківцям, оскільки будинок зведений на їхній землі. Чорнуха розповів, що це – монолітно-каркасний будинок із застосуванням технологій енергозбереження. Це один із перших на Волині будинків, зведених таким чином.

Кожна квартира має індивідуальне опалення, вікна у квартирах – 5-камерні, що дозволяє краще зберігати тепло взимку.
За словами будівельника, собівартість одного квадратного метра у цьому будинку – понад 6 тисяч гривень. Але продають його за 7 тисяч.

Луцький міський голова Микола Романюк заявив, що він радий із того, що в Луцьку працює фірма Чорнухи, бо і податки значні до міського бюджету сплачує, і робочими місцями забезпечує фахівців. На підприємстві працює більше 400 осіб.

Чорнуха зазначив, що квартири у цьому будинку активно розбирають. Повністю здати його планують у вересні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 19
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що значить "їхня земля"? Податкова це бізнесова структура, яка купила землю? Може ще й квартирами стане торгувати?
Відповісти
Дуже смішно частину квартир віддадуть податківцям)))) Що се за країна така...? Бо на їх землі... За логікою речей... тепер Чорнуха і податків платитеме менше, адже наділив податківців квартирами?!))) Се не є файно...
Відповісти
мова йде про 2-3 квартири.і то начальникам.якщо брати в еквіваленті земля має коштувати мінімум четверту частину бкдови.тим більш зараз в таких місцях її нема.
Відповісти
Це відвертий хабар Чорнухи податківцям.
Відповісти
То земля міської громади, а у податкової не було навіть акту на користування землею. Цікаво, як і коли земля стала їхньою?
Відповісти
Дивлячись на фото з планом можна зробити висновок що біля будинку взагалі не буде території щоб дітям гуляти і йде просто вийти на "перекур". навіщо так тісно все будувати?! і де ж наші діти (цвіт нації) будуть гуляти?! Вийдеш з підїзду трішки буде зелені а там стоянки машин і податкова. Як такого двора там не буде. Аби для машин місце було. А то настроять а потім всі машинами обзаведуться і даже на траві ставлять і немає даже куди із коляскою пройтися. Треба трохи плани корегувати.
Відповісти
Так а нам із вами яка різниця??? Не нам там жити))). Таке враження, що там будуть квартири для податківців. То навіщо їм подвір"я? подвір"я у них на приватних ділянках, а тут буде місце обіднього перекуру
))
Відповісти
вай як все файно...податківцям квартири..а скажіть в цій державі під назвою Україна інженери, чи вчителі, чи медики потрібні? бо я бачу тенденція на ці професії не дуже..зарплата мала. квартир не дають..ну де ж те покращення!!??? а от податківцям будь ласка, давайте ще міліції давайте квартири, сбушнікам..бо ж ці бачиш працюють люди а інші ні!!
Відповісти
Місце препаскудне - буквально на перехресті де за день проїзджають тисячі автомобілів. Загазованість зашкалює. Шкода діток, які там житимуть.
Відповісти
Там не житимуть дітки - там час від часу ночуватимуть податківці )))
Відповісти
А ще мені подобається формулювання "ЕЛІТНА НОВОБУДОВА". А чим вона елітна, крім ціни на кв метр??? А, забув, як показує практика в містах України, елітні ж горять по-елітному )))
Відповісти
Бо там буде жити ЕЛІТА!
Відповісти
Дадуть двом високопоставленим податківцям,в яких вже все є і квартири, і будинки і джипи по 5 квартир продати і заробити гроші,а прості працівники про це і знати не будуть
Відповісти
Ділите шкуру не вбитого ведмедя.
Відповісти
та земля там вартувала біля 1 млн.дол.відкрийте сайт луцкіх бюро нерухомості.там є подібні обяви..але ті взяли її за 3 квартири.
Відповісти
податківці там нідочого.вони як робили на ставці так і роблять.спартайгеноси рулять.
Відповісти
В нас такі податківці, що і з невбитого ведмедя шкуру здеруть!
Відповісти
Зрештою, якщо подумати, то виходить, що Чорнуха має за що будувати, а мер ні. Може їх місцями поміняти?
Відповісти
Партайгеноссе (Parteigenosse; Pg), товарищ по партии.
Відповісти
Останні новини
У Києві обшукали офіс WebMoney
12 червень, 2013, 18:42
Багатоповерхівку на Київському майдані здадуть у вересні. ФОТО
12 червень, 2013, 17:54