На Волині визначали кращих держслужбовців. ФОТО

На Волині визначали кращих держслужбовців. ФОТО
ІІ тур конкурсу «Кращий державний службовець» серед державних службовців Волинської області відбувся у Луцьку 11-12 червня.

Кращих виявляли у три етапи, ‒ повідомляють у прес-службі Управління державної служби Головдержслужби України у Волинській області.

11 червня представники апарату та структурних підрозділів облдержадміністрації і райдержадміністрацій змагались у номінації «Кращий спеціаліст». 12 червня визначали кращого керівника області.

Тож, виявляли найкваліфікованіших у три етапи: запитання для співбесіди з питань державного управління та місцевого самоврядування, практичні завдання та тести з питань службової етики та етикету, публічний виступ з актуальних питань суспільно-політичного розвитку країни та реформування державного управління.

Загалом участь у конкурсі взяли 26 спеціалістів та 20 керівників, які були допущені оргкомітетом за результатами І туру.

Конкурс щорічно проводиться серед державних службовців II-VII категорії посад в номінаціях: «Кращий керівник» (беруть участь керівники структурних підрозділів, які мають загальний стаж державної служби не менше 5 років, з них на керівних посадах ‒ не менше 2 років) та «Кращий спеціаліст» (спеціалісти, які мають загальний стаж державної служби не менше 2 років).

Переможці та лауреати Конкурсу нагороджуватимуться дипломами та подарунками 21 червня під час урочистостей, присвячених Дню державної служби.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так кого ж визнаили? :)
Відповісти
Імена переможців та лауреатів будуть озвучені під час урочистостей з нагоди відзначення Дня державної служби - 21 червня 2013
Відповісти
Я хренєю від такого конкурсу. Усе - як в Салтикова-Щедріна: ізловіть і препроводить! Цікаво, чи найрозумніші люди сьогодні працюють під склепінням споруди на Київському Майдані, 7? За таку зарплату, як у двірника, чи трохи нижчу? Таке враження, що вони більше нічого не вміють робити. Держслужба - як міліція: якщо нічого не вмієш робити, йди в міліцію. А втім, вони не винні, адже держава давно забула, що в неї є чиновники.
Відповісти
Бачив як роблять.Сидять в кабінетах і перемивають всім кістки.Вона бач занята,ніяк не наговоряться між собою.Обслужи відвідувача ,а тоді хоч до ночі сиди й говори.
Відповісти
Останні новини
На Волині визначали кращих держслужбовців. ФОТО
12 червень, 2013, 17:41