У Луцьку буде парад наречених та конкурс краси. ФОТО

У Луцьку буде парад наречених та конкурс краси. ФОТО
У межах святкування Дня молоді, який цьогоріч припадає на 30 червня, у Луцьку відбудуться парад наречених та студентський конкурс краси.

Про це розповіли представники оргкомітету святкування під час прес-конференції, що відбулася у конференц-залі «Волинь Медіа», 12 червня.

Голова оргкомітету Валерій Пельц розповів, що 30 червня у місті пройде ціла святкова програма. В її межах – сімейне караоке, діджей-парад, конкурси і розваги від спонсорів.

У сімейному караоке, за задумом організаторів, братимуть участь тільки сім’ї – це буде обов’язковою умовою конкурсу. «Ми вважаємо, що молоді сім’ї повинні підтримувати українську пісню і розвивати українську пісню», - зазначив Пельц.

У діджей-параді свою майстерність покажуть кращі представники цього виду мистецтва на Волині, - обіцяють організатори. Окрім того, у вечері 30 червня відбудеться ще й піджей-шоу – шоу диско-танцюристок.

Окрім того, проведуть «Парад наречених Волині» та студентський конкурс краси «Перша леді Волині-2013».



«Сьомий студентський конкурс краси «Перша леді Волині-201 є відбірковим до всеукраїнського, що відбувається у Криму під час фестивалю «Студреспубліка», ‒ зазначив Пельц.

«Вже зареєстровано 8 учасниць, і ще дві заявки розглядаються. Ми так і планували, що з двох найбільших навчальних закладів ‒ СНУ та ЛНТУ ‒ буде брати участь по дві учасниці. Від інших навчальних закладів ‒ по одній», ‒ додав Пельц.

Координатор підготовки «Параду наречених Волині», редактор журналу «Ваше весілля» Олена Кіц розповіла, що такий захід проводиться, аби привернути увагу молоді до сімейних цінностей, зокрема традицій, шлюбу, високої моралі та здорового способу життя.

У дійстві можуть взяти участь представниці прекрасної статі будь-якого віку.

«Для незаміжніх дівчаток це ‒ можливість відчути себе нареченою, а тому до цього треба підійти виважено та відповідально. А для одружених ‒ ще одна можливість приміряти весільну сукню, пережити ті щасливі миті, які вони відчували в день одруження, взяти участь у фотосесії», ‒ повідомила Кіц.

У межах параду також визначать найкрасивіших наречених в кількох номінаціях.

«Основні номінації такі: міс-грація, міс-епатаж, міс-ніжність, міс-спокуса. Звичайно, буде визначатися Міс-наречена Волині-2013», ‒ зазначила вона.

На участь у параді зареєструвалися вже близько 30 учасниць. В охочих ще є можливість долучитися до заходу, - кажуть організатори.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
фуфло це все...
Відповісти
Ех відірвемося:)Я була на першому параді наречених,класно було!
Відповісти
А всі можуть приймати участь у параді наречених?І куди звертатись?
Відповісти
в дурдом
Відповісти
http://vk.com/lutskmolod тут є вся інформація
Відповісти
Добре, що хоч шось цікаве влаштовують;)
Відповісти
А як в конкурсі краси прийняти участь?Що для цього потрібно?
Відповісти
скинь фото http://vk.com/lutskmolod
Відповісти
Піду з друзями підтримати дівчат.Дуже сподіваюсь,що на конкурсі краси переможе наша дівчина з ЛНТУ.Взагалі це добре що проводяться такі заходи під час літніх канікул і що наш бізнес підтримує молодь Луцька.Гарного всім свята!:)
Відповісти
Лесюня, якщо це все фуфло, як ти назвала, то запропонуй свій, цікавий варіант святкування. бісить коли люди, самі нічого не роблячи і вважаючи що найкраще святкування - в барі з пивом чи ін. спиртними напоями, починають плювати в душу тим, хто дійсно старається щось зробити для людей!!!
мені здається святкування буде гарне!!! всім бажаю чудового настрою!!!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку буде парад наречених та конкурс краси. ФОТО
12 червень, 2013, 17:17