У Луцьку зловили дніпропетровця з боєприпасами

У Луцьку зловили дніпропетровця з боєприпасами
Мешканець Дніпропетровська перевозив у своєму авто боєприпаси часів війни.

У Луцьку на вулиці Ковельській ДАІшники помітили припаркований на зупинці громадського транспорту Volkswagen LT 35. Авто створювало перешкоду для руху громадського транспорту, ‒ повідомляють у прес-службі волинської міліції.

Один із інспекторів підійшов до авто, аби зробити водієві зауваження та перевірити документи на право керування транспортним засобом.

Під час перевірки правоохоронці встановили, що за кермом знаходиться 38-річний мешканець Дніпропетровська. З документами у чоловіка було все гаразд.

Проте під час поверхневого огляду з’ясувалося, що він перевозить боєприпаси часів Великої Вітчизняної війни. На запитання, звідки такий вантаж, водій пояснив, що проводить археологічних розкопки. Показати правоохоронцям будь-які документи він відмовився.

Для з’ясування всіх обставин автомобіль із водієм та пасажирами доставили у Луцький міськвідділ міліції для подальшої перевірки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Идиот!!! Довольно часто жители больших городов, попадая в Луцк ведут себя нагло и по-хамски, типа плевать мне на нарушения ПДД в это селе. Но с таким грузом и так по-дебильному себя вести?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку зловили дніпропетровця з боєприпасами
13 червень, 2013, 13:10