Як прибирають Сапалаївку. ФОТО

Як прибирають Сапалаївку. ФОТО
Роботи із розчистки прибережної зони Сапалаївки здійснюють 15 організацій.

За прибирання взялися працівники управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області, ДП ЛРЗ «Мотор», ПАТ «Енко», КП «Луцькспецкомунтранс» та інші, ‒ повідомляють у луцькій мерії.

Вони запланували прибрати сухостійні дерева та вивезти їх, забрати сміття.

Робітники розчищають русло річки, з якого виймають на берег різний мотлох. Зокрема, це й автомобільні шини, пляшки, цеглу, дошки, пакети тощо.

«Культура поведінки деяких людей потребує покращення», ‒ коментує ситуацію радник міського голови з екологічних питань Борис Сорока.

Також працівники ріжуть і вивозять дерева від Волинської обласної санстанції, які повалило після дощів, викошують траву.

Нагадаємо, нещодавно міський голова Микола Романюк провів виїзну нараду щодо продовження робіт благоустрою прибережної зони річки Сапалаївка в районі торгового центру «Сіті-Парк».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Святі люди)))
Відповісти
Расчищают по приказу, но никак не по велению души))) Расчищают в месте строительства, спасибо и за это. На сегодня можно опять приниматься за расчистку от Шопена до Чехова, народ уже постарался засрать русло.
Відповісти
Чула, що Ваш мер теж частку має в СІТІПАРКУ... ))) От і чистить щоб збудувати... бо вже земелька в Луцьку майже закінчилась.... А ЖДЕ БЛЯ ПРИРОДООХОРОННА ЗОНА РІЧКИ 20 м..??? О бля ще на меморіалі Слави можна пару бутіків збудувати ... Йопт..)))
Відповісти
Звичайно, з наказом. Ну і нехай!!! Я жила недалеко від річки. Це дійсно жахіття було - кучі сміття і некошеної трави... Давайте будемо починати з себе,зі своїх дітей, зі свого двору, вулиці, вулиць нашого міста...
Відповісти
Як вони люблять природу,хто б міг подумати,а Сорока (чи не псевдонім бува?...) так той просто ночей не спить видно,сіромаха........
Відповісти