У Луцькраді «розберуться» з базарниками

 У Луцькраді «розберуться» з базарниками
«Нахабством» підприємців Луцька обурювалися у міськраді. Мовляв, дехто має по сім павільйонів, а легалізовано лише два працівники.

Про це йшлося під час засідання комісії з питань забезпечення своєчасності сплати податків, внесення інших обов’язкових платежів Луцької міської ради 21 червня.

Начальник управління оподаткування доходів фізичних осіб Луцької ОДПІ Ігор Невар розповів, що у місті проводяться перевірки на підприємствах для виявлення незареєстрованих працівників. Для цього використовують «співбесіди під час подачі податкової звітності» та спеціально викликають деяких підприємців «з групи ризику».

За словами Невара, у 2013 році таким чином легалізували 98 найманих працівників.

Також у цьому році в результаті спеціальних перевірок податкова «зібрала» 472 тисячі податку з доходів фізичних осіб.

Заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев зазначив, що багато нелегальних працівників ‒ на луцьких базарах. Він здивувався «нахабством» тамтешніх підприємців.

«Підприємець має п’ять, сім торгових павільйонів, а найманих працівників у нього один або два», ‒ зазначив він.

«Рано чи пізно ми з цим розберемося», ‒ заявив Яковлев.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яковлєв, обережно розбирайся. Фізичні особи в міську казну платять до 80% податків. З цієї суми ти - нероба - маєш зарплату, як і сотні тобі подібних. Торгувати на ринку - це не сексуальні пози в компютері розглядати.
Відповісти
в особі його керівника ГОРГУТА та голови осс КАндиби -збиткове підприємство.офіційено за звітністтю поданною 2012 року в податкову.ціна аренди кв.м асфальта-60 грн.з них в міську казну поступає 3.20.послуги підмітання двірниками з м.ківерець.частина з яких конкретно вмазані бувають вже на роботі.економ варіант для осс.інші послуги за гроші підприємців по двойному та тройному тарифах.ціна аренди середня офісів по луцьку 40-50 грн.м.кв. плюсується тільки плата по лічильниках.ціна послуг в юванті кв.м біля 50 грн.ціна аренди кв.м на оптовому ринку"калинівський"(комунальний.м.чернівці)-40(!) грн.постає питання чому цих міліоних місячних зловживань не баче аналітик яковлєв?чому відкриваючи свої ринки над річкою на сходах(біля торг.технікуму.порт сіті) вони не вищитують скільки втратило місто дарячи їм землю.скільки неповнолітніх збухається в тих генделиках що за десять метрів від закладу навчального?чого ніхто не перевірить ринок башкаленков " привоз"?чому аналітиків не цікавить як задарма відаються участки по мільйону доларів під багатоповерхівки? яскравий приклад біля самої податкової.вкідається простолюдинам лозунг про наявність куркулів серед них,щоб до господ не сунулись?діло володі Ульянова цвіте та пахне серед молодняка міськради та дпі?хочете "соціальної справедливості"-ПОЧНІТЬ З СЕБЕ!
Відповісти
Ви щось зрозуміли з цього кометаря? Цікаво, чи скурив хоч один буквар коментатор?
Відповісти
ЩОСЬ ПРО ДОМ-2.ТУТ ВУЗЬКОТЕМАТИЧНЕ.НЕ ЦІКАВО.ДИВИСЬ СТБ ДЕ ВАРЕНИКИ ПЕЧУТЬ ІТД..
Відповісти