Комуніст з Волині назвав своїх однопартійців шавками і пройдисвітами

Комуніст з Волині назвав своїх однопартійців шавками і пройдисвітами
Колишній головний комуніст Нововолинська Олег Філінюк (на фото) вважає, що його вигнали з партії з ініціативи другого секретаря центрального комітету КПУ Адама Мартинюка.

Політик розповів Нововолинську Діловому, що його виключення готували давно. А ініціативу проявляв не лише Мартинюк, але й лідер червоних Петро Симоненко.

"Я їм став заважати. Став не вигідним. На пленумах виступав з критикою. Їм не була потрібна така людина", - каже Філінюк.

"Я єдиний член ЦК з робочих. Простий шахтар, а серед членів ЦК - люди далекі від робочих професій", - додав він.

Щоб виключити його з партії, очільники КПУ використали "дрібних шавок з обкому", - вважає Філінюк.



На його думку, нинішнє керівництво комуністів - люди, які "йдуть на поводу в олігархів".

Водночас політик стверджує, що чимало людей в КПУ його підтримують і можуть до приєднатися до партії справжніх комуністів України, яку він створює.

Коли ж я створю нову партію, зауважив Філінюк, то в КПУ залишаться "одні пройдисвіти на чолі з Симоненком і Мартинюком".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ХАХА-клоун!Его выгнали Кононовичи из-за извинений КакЧан за 9 мая!
Відповісти
"дрібних шавок з обкому"
"йдуть на поводу в олігархів"
"одні пройдисвіти на чолі з Симоненком і Мартинюком"
смішно те, що в свій час всіх вищеперерахованих він вітав з праздніками, бажав їм довгих літ і т.д і т.п
Відповісти
Я его знаю! Его выгнали из КПУ за то, что он украл партийный компьютер :)))
Олег, хватит ваньку рубать просто похмелись. Ты алкозависимый лузер.
Відповісти
член ЦК, мені соромно за колишнього колегу. Особисто я свій шлях розпочав різноробочим на будівництві. Відповідай краще за себе.
Відповісти
Повністю підтримую Філінюка, КПУ катится на дно. Обком боїться правди! Обком не працює! Буде повний облом! ганьба Симоненкам і Мартинюкам до яких була інша думка ! Кононовичі на вас чекає та ж сама доля ! В КПУ немає правди, гроші олігархів зробили сліпими комуністів! Філінюк я тебе повністю підтримую !
Відповісти
Олег Філінюк очима комуністів Нововолинська
В даній статті всі комуністи і комсомольці нашого шахтарського міста висловилися за те , щоб оприлюднити правдиву інформацію про колишнього члена ЦК КПУ Філінюка О.В.
Прийшовши до нас у офіс декілька років тому, Філінюк представився як комуніст та шахтар, який хоче вступити у КПУ і чесно працювати на благо народу та жителів Нововолинська. Перші де кілька років він намагався вести себе як нормальна людина. Як шахтаря, представника робочого класу у 2010 році його обрали членом ЦК КПУ, і все йшло нібито непогано. Але перед виборами у Верховну Раду України у 2012році з Філінюком почалися відбуватися дивні речі. Всі, хто знає цю людину чи хоча б раз спілкувався із ним , помітив, що при розмові, а особливо при полемічній бесіді чи спорі Олег Володимирович сіпається та інтенсивно крутить і тріпає головою. Від нашої партії він постійно їздив на курорти, де лікуються нервові хвороби та гострі неврологічні приступи, якими хворіє Філінюк, за що його родина неодноразово щиро дякувала керівництву обласного комітету КПУ, на що ми, комуністи, зауважували, чому родичі Олега не заберуть його з роботи у шахті, адже він серйозно хвора людина. Однак його громадянська жінка і мати казали, нібито лікар, який дає дозвіл на роботу у шахті – його родич , а сім’ї треба за щось існувати, та й на пенсію є можливість піти раніше, і працював він лише по сім місяців у рік, позаяк часто перебував на лікарняних . А коли ми, комуністи Нововолинська, взнали, що наш товариш захворів на нервово-паралітичну хворобу через алкоголізм, відправили його безкоштовно у спеціалізовану клініку доктора Норбекова. Тож комуністи завжди жаліли та допомагали Філінюку і його родині.
Справжні проблеми з комуністом Філінюком почалися тоді, коли він не пройшов внутрішньопартійний відбір у кандидати в народні депутати України від КПУ, після чого так і не змирився з тим, що конференція обрала більш авторитетних комуністів. Олег Володимирович в силу глибокого розчарування у собі та в силу об’єктивних причин, пов’язаних з хворобою, почав вести себе, м’яко кажучи, неадекватно, він став їздити по області та Україні, зокрема у Запоріжжя, де всім повідомляв, що він чекіст та орденоносець за операції на Близькому Сході, хоча в силу своїх хвороб служив за радянськими мірками під хатою у Житомирській області у господарському взводі (хто служив у армії, знає, як жартома називали таких «вояк» – не інакше як «свиняча рота особливого призначення»). Та ще й в особливих військах, у яких дерев’яні автомати давали потримати лише на присязі – старше покоління знає, кого при Радянській владі відправляли служити у залізничні війська, це були судимі або хворі, чи як у нашому випадку умовно адекватні. Як тільки розвалився Радянський Союз, Філінюк купив собі диплома про вищу освіту та посвідчення офіцера запасу, яке він пред’являв усім і говорив, що він діючий офіцер контррозвідки.
З часом виявилось, що Філінюк балотувався у 2002 році у депутати обласної ради від Соціал-націоналістичної партії, котра зараз іменується ВО «Свобода». Коли ми, комуністи, питали у нього: «Як ти так поміняв свої погляди?» – він відмахувався, кажучи , що потрапив туди як чекіст і «кріт», після цих слів ми, комуністи і комсомольці Нововолинська, забили на сполох та повідомили обласне керівництво про неадекватну поведінку комуніста Філінюка. Остаточне рішення про виведення Філінюка з рядів Компартії України у зв’язку з неврологічною хворобою було прийнято комуністами два місяці тому, коли Олег Володимирович, зламавши двері в приміщення міського комітету, викрав комп’ютер та іншу оргтехніку, а коли ми прийшли до нього додому та намагалися забрати партійні речі, він почав кидатися на нас з молотком, після чого, побачивши , що ми чинимо опір, симулював епілептичний приступ та нервовий припадок, кричав, що його ріжуть та вбивають, качаючись по підлозі. Ми сказали, що змушені звернутися в міліцію, після цього через кілька днів тому приходила старенька мати Олега Філінюка і просила не звертатися до міліції та допомогти в черговий раз пролікувати Олега Володимировича, який зараз перебуває у глибокому нервовому загостренні, через що навіть жінка виїхала з їхнього помешкання. Потім приходив син з онуком, благав про допомогу у лікуванні батька.
Після хворобливої манії про чекіста та заступника Симоненка П.М. він захворів на іншу: зараз він, простий периферійний хворий чоловік, створює якусь партію та говорить всім, що їде на роботу до комуністів Китаю, де буде військовим радником, і з числа бувших комсомольців Нововолинська набирає добровольчу вільну бригаду для війни у Сирії з американським капіталізмом, яку очолять він та неповнолітній Сівак Володимир, який, незважаючи на юний вік, має звання полковника бригади.
Дорогі товариші комуністи! Ми, комуністи і комсомольці Нововолинська, просимо не осуджувати дії колишнього колеги Філінюка Олега Володимировича та всіляко допомогти йому подолати страшну хворобу, на яку хворіє наш колишній однопартієць. Звертаємось до батьків, чиї діти є у списках тієї «бригади»: пильніше слідкуйте за своїми дітьми, які перебувають під впливом хворого чоловіка, адже діти ще не розділяють, де правда, а де брехня та вважають його нововолинським революціонером, спасителем вільного народу Сирії. Також ми, зі свого боку, незважаючи на поведінку колишнього комуніста, обіцяємо не залишити в біді родину та близьких Філінюка О.В.

Комуністи і комсомольці Нововолинська

Відповісти
"Комуністи і комсомольці Нововолинська" - це смішно в Нововолинську не залишилося жодного комсомольця і піонера. А також в знак солідарності з Філінюком О.В. ряди КПУ залишили більше 100 комуністів. На сьогоднішній день в результаті свинського вчинку стосовно Олега Володимировича в місті Нововолинську, підтримка КПУ = 0%.
Кононович апріорі психічне захворювання.
Відповісти
ми всі боролися з філінюком і сіваком, неодноразово ламали собі голову як їх знищити в нововолинську,але слава таким хлопцям як брати кононовичі,які навчені писати доноси,а також підлабузницькій справі в результаті якої з комуняцтвом в нововолинську покінчено! топіро в нововолинську червоних прапорів не буде! слава україні!
кононовичі,ми всі в області знаємо,що ви є дурні,але в даному випадку ви зробили нам велику послугу,за що ви отримаєте грошову винагороду!
Відповісти
Здається, в Новіку живуть одні психи і циркачі
Відповісти
Філінюк, Сіфак та Дінісов дякуючи богу зжерли себе самі і дуже полегшили життя справжнім комуністом!!!Майя ДЯКУЄМО!!!
Відповісти
Треба прочистити Волинський обком від сміття, понабирали всяких запроданців за ставку тримаються, пють каву і штани протирають, треба їх в шахту загнати, а мартинюк зажрався по Барселонам літає, а сам власноруч розвалив Нововолинских комуністів які створювали цю організацію і тримали всі удари на себе, ганьба Мартинюку - комуністу, а Симоненка за любоженство кинув жінку - на мясокомбінат.
Відповісти
О.В.Філінюк-глибоко порядна і вельмишановна людина.Не має таких справ за які він би взявся та не виконав.Він завжди допомагає простим людям.Це людина від бога за талантом і душею.Я його знаю більше двадцяти років,а тому стверджую,що такого фанатика і комуніста як він у всьому комуністичному русі сьогодення не має.Він завжди ненавидів і ненавидить брехунів,підлабузників,а також тих хто лізе у владні структури різного рівня заради власної користі. А з приводу його освіченості,то у всій Волинській КПУ не має такої людини,яка зможе грамотно відповісти на питання економічного,політичного,юридичного та інших аспектів.Він постійно удосконалює свої знання та навички.Мене завжди дивувала його працьовитість та чесність від якої його завжди недолюблювали та намагалися оббріхувати різні пройдисвіти,які в житті просто ніхто,а вилазили на різні олімпи завдячуючи тільки своєму підлабузництву,та вмінню підлаштуватися під ситуацію.І оце що його прибрали з КПУ таким брехливим тлумаченням,а в юридичній практиці за допомогою наклепу,яскраво свідчить про те,що його авторитет був великий,а тепер зросте ще більше.Він звичайно може подати в суд за цей наклеп і виграти справу,без допомоги адвоката.Але знаючи добряче його,можу впевнено констатувати слідуюче,він з дурнями та "хворими психічно" судитися не буде.І ті,що його паплюжать та оббріхують рано,чи пізніше будуть до нього бігти за допомогою,та каятися в своєму вчинку по відношенню до нього. Я мав можливість бачити таких громадян.
Відповісти
кому яке діло взагалі вже до тих комуністів... асоціація з ЄС вже на носі, заборона комуністичної ідеології також не за горами... хай собі там зараз ділять щось, виганяють друг друга, обливають брудом... особисто мене веселять такі новини, коли комунякі один з одним гризуться ))) так тримати, "таваріщі" )))!!!
Відповісти
Останні новини
Комуніст з Волині назвав своїх однопартійців шавками і пройдисвітами
27 червень, 2013, 12:12