Регіонал вважає, що День Конституції ‒ день ганьби

Регіонал вважає, що День Конституції ‒ день ганьби
Депутат Верховної Ради Олег Царьов (Партія регіонів) заявив, що День Конституції - це не свято, а день ганьби українського народу.

"Я вважаю, що в нашій державі День Конституції - це не свято, а день ганьби нашого народу", - цитує нардепа LB.ua.

"Мені довелося вивчити конституції і державний лад дуже багатьох країн. Можу сказати, що радянська пропаганда, яка говорила про те, що у нас була краща конституція в світі, не обманювала. Треба було прибрати тільки керівні органи, а от вся структура - ради, виконкоми, їх права та повноваження, відносини громадян - була практично ідеальною", - пояснив він.

Також Царьов вважає, що під час проведення реформ в країні повинна бути "сильна вертикаль влади".

"Наступним етапом, звичайно ж, потрібно обов'язково проводити конституційну реформу, передавати максимум повноважень до місцевих рад. Тоді й важливість виборів до Верховної Ради і виборів президента буде набагато меншою. Адже у нас кожні вибори як війна - хто переміг, хто програв. А якщо повноваження парламенту, Кабміну, Президента будуть обмежені і максимум питань будуть вирішуватися в регіонах, тоді й буде нормальна ситуація в країні", - вважає регіонал.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Говорить правильно, тільки спочтку нехай у Київських "вождів" (Адміністрація Президента, КМУ...) запитає захочуть вони грошові надходження, потоки в регіонах залишати?:)
Відповісти
Шариков Полиграф ПолиграFоFич.
Все взять и поделить!
Відповісти
Царьков просто дешевий клоун, чому він це не говорив 3 роки тому, коли Яник згвалтував Конституцію, а зарах бояться, коли страшно, що буде, коли втратять владу, після того, що натворили, правда борисе петровичу?)))
Відповісти
ЛИЦЕ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ДЕМОКРАТІЇ ПАНОВАМУ.
Відповісти
АВТАНОМІЮ ДАНБАССУ.КРИМУ ПІСЛЯ ПРОВАЛЬНИХ ВИБОРІВ 2015.АТСТАІМ ЗАВАЄВАНІЯ ДЄДОВ.
Відповісти
до речі, я б так не сміявся, це дійсно, може бути проблемою, до яої варто готуватися завчасно...згадаймо, ПІСУАР, правда борису петровичу, ПІСУАР не допоможе, хіба що втіче, як француз)))
Відповісти
Нехай ці слова скаже на зібранні фракціі ПР(комуністів) депутат Верховноі ради Украіни.Чому взнак протесту не здає своє депутатське посвідчення.Нехай Ваш Конституційний суд скаже -чи потрібна конституційна реформа?
Відповісти
Останні новини
Регіонал вважає, що День Конституції ‒ день ганьби
27 червень, 2013, 12:23