У місті на Волині міліція «осідлала» мопеди

У місті на Волині міліція «осідлала» мопеди
Ковельські дільничні інспектори їздитимуть на мопедах.

Депутати районної ради в грудні 2011 року затвердили Комплексну програму профілактики правопорушень і злочинів на 2012-2015 роки, а вже цьогоріч у місцевому бюджеті передбачили кошти на її реалізацію. Зокрема, виділили 20 тисяч гривень на придбання чотирьох мопедів марки «ALPHA», - пише Словом Волині.

На урочисту подію з нагоди передачі транспортних засобів прибув до Ковеля начальник управління внутрішніх справ у Волинській області Олександр Терещук, який, до речі, свій трудовий шлях у лавах правоохоронців починав на посаді дільничного.

Керівник волинської міліції подякував підлеглим за їхню працю та пообіцяв, що спільно з депутатським корпусом району, головою райдержадміністрації Сергієм Матяшуком (свого часу був начальником Ковельського міськрайвідділу внутрішніх справ), вони докладуть максимум зусиль, щоб дільничному працювалося якомога легше.

Також депутат обласної ради Іван Смітюх подарував міліціонерам 400 літрів бензину (один мотопед витрачає до 4 літрів бензину на 100 кілометрів).

Двоколісні мотоцикли передали дільничним інспекторам, які несуть службу на ділянках: Голоби, Поворськ, Скулин-Білин-Тойкут-Заріччя, Любленець-Старі Кошари.

За словами голови районної ради Петра Якубука, на наступний рік в районному бюджеті знову заплановали передбачити кошти на придбання транспортних засобів для працівників міліції району.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
позорище на державному рівні. Доки буде тривати те "пакращеня"?
Відповісти
Останні новини
У місті на Волині міліція «осідлала» мопеди
27 червень, 2013, 13:02