Лучани можуть виграти навколосвітню подорож

Лучани можуть виграти навколосвітню подорож
Лучанин Олександр Ярмолюк та лучанка Світлана Шевчук беруть участь в конкурсі "Найкращий Відпочинок На Землі", де головний приз - навколосвітня подорож.

Ярмолюк потрапив до півфіналу акції, за результатами якого визначать трьох фіналістів.

Нині ж Ярмолюк змагається з іншими 9 учасниками, кожен з яких підготував відеоролик на тему "Чому я хочу поїхати в тур".



Голосування триватиме до 24:00 30 червня, а 1 липня в прямому ефірі "Авторадіо" з 9:00 до 10:00 оголосять переможця акції.



Окрім того, як повідомили ВолиньPost, у конкурсі бере участь іще одна лучанка - викладач СНУ імені Лесі Українки Світлана Шевчук.

"Дуже люблю подорожувати. Завдяки донечці, яка закінчила факультет іноземної філології, побувала у багатьох країнах світу. Разом з нею відвідали Туреччину, Туніс, Німеччину, Францію, Голландію, Таїланд, Кіпр та інші країни світу. Скрізь є що подивитись, і я з радістю знову повернулася б туди, де вже була", - каже вона.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
))) Ролик про те, як чувак плюнув на здобуті дипломи і рвонув гульдибенити по світі!!! Круто - давайте за це йому ще й бабок підкинемо!!! )))
Відповісти
Щиро дякую своїм друзям та знайомим за допомогу в підготовці відеоролика. Щиро дякую всім, хто підтримає мене при голосуванні. Всім лучанам і всім добрим людям бажаю щастя і здійснення мрій!!!
Відповісти
Голосуйте за мене http://www.hottour.com.ua/svetlana-shevchuk
Відповісти
Конкурсний відеоматеріал Світлани Шевчук відповідає вимогам турагенства, дотримана концепція, побудова сюжету логічна, змістовна та динамічна. А головне - це НЕ піар "себе любимого", а представлення рідного міста та його пам*яток культури. Це сприяє популяризації туризму, заохочує відвідати наш край, отримати масу позитивних емоцій. Успіхів Світлані і ПЕРЕМОГИ!
Відповісти
Дякую Олександре. І щиро дякую авторам чудової "Пісні про Луцьк", яка прозвучала в моєму сюжеті. ІІ написали вчителі Луцької гімназії №21 імені Михайла Кравчука: музика О.Шпанчука, слова І.Максимчук.
Виконали учні гімназії Оксана Костюковська, Оксана Федорчук, Тетяна Конько, Хрестина Мельничук.
Відповісти
Світлано, бажаємо успіху на шляху до перемоги!
Закликаємо всіх підтримати нашу учасницю та проголосувати за неї! Лише така наполеглива людина повинна перемагати!
Відповісти
Щиро дякую за підтримку
Відповісти
Дуже гарний відеоролик! Світлана перемоги тобі.Будемо за тебе вболівати!!!
Відповісти
Вболівайте і допомагайте!!! Розказуйте друзям і голосуйте. Мені зараз дуже потрібна Ваша підтримка. Молодь більш мобільна. У суперника на даний момент значно більше голосів, але ще 3 дні голосування. Я повинна перемогти!!!
Відповісти
Щойно переглянув рейтинги конкурсатів (10 год. ранку). За НІЧ у всіх "фаворитів" кількість голосів збільшується на сотні, а у декого вже більше тисячі. Зрозуміло, що використовується відомий метод генерування посилань. "Живе" голосування або блокується, або штучно "вірусується". Система не продумана, або навпаки, добре продумана, аби унеможливити чесну конкуренцію. Для чого організовувати обманні конкурси і створювати собі антирекламу, не продумавши системи чесного підрахунку голосів?
Відповісти
І все таки Луцьк переміг!!! Вітаю Сашко.
Відповісти