Троє гравців «Волині» потрапили до статистичних ТОПів

Троє гравців «Волині» потрапили до статистичних ТОПів
Відразу троє гравців "Волині" потрапили до переліків найкращих футболістів Прем'єр-ліги 2012/2013 років за статистичними показниками.

Про це йдеться у публікації на Football.ua.

Так, за підсумками сезону румун Ерік Бікфалві займає шосте місце серед всіх гравців чемпіонату за кількістю ударів по воротах суперника. Він робив це 69 разів, при цьому точність ударів - 41%, тобто лише 28 ударів потрапили в площину "брами".

Відзначився Бікфалві і в показнику "втрати м'яча". Їх у нього - 452, саме стільки разів у нього відбирали "шкіряного" або ж футболіст втрачав його з інших причин.

Лідером чемпіонату за кількістю відборів м'яча в суперників став Сергій Сімінін (на фото). Капітан "Волині" вступав у боротьбу 140 разів і виходив з неї переможцем у 93 випадках. Тоді як другому в цьому показнику Олегу Краснопьорову це вдалося лише 83 рази.

Потрапив Сімінін і в ТОП-10 "найбрудніших" гравців. Так, судді фіксували фоли, в яких вважали винним футболіста, 57 разів.

Цікаво, що відразу за капітаном розташувався нападник "Волині", який нині в пошуках нової команди, Даніель Суботич. Він теж порушував правила 57 разів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щодо Сімініна, нехай тренер збірної візьме це до уваги, нерахуючи, що Волинь не є топ-клубом, але є в ньому гравці, які можуть виступати в збірній. Він мені чимось нагадує Лужного в свої часи. Зараз рідкість таких футболістів, які бються до останнього.
Відповісти
Самийумний +1
Відповісти
Останні новини
Троє гравців «Волині» потрапили до статистичних ТОПів
27 червень, 2013, 13:59