У місті на Волині заборонили вночі продавати алкоголь

У місті на Волині заборонили вночі продавати алкоголь
У Володимирі-Волинському заборонили торгівлю алкоголем з 22:00 до 8:00.

Відповідне рішення 26 червня прийняла Володимир-Волинська міська рада, - повідомили у прес-службі ВО "Свобода".

Депутати, які не проголосують за заборону торгівлі спиртним у нічний час, повинні вибачитися перед громадою Володимира-Волинського, - заявив голова фракції ВО "Свобода" Сергій Коба.

"Алкогольне питання вже усім стоїть поперек горла, а найбільше – 74% жителям нашого міста, які, згідно опитування громадської ради, виступають за заборону торгівлі спиртним у нічний час. Люди чекають на те як депутатський корпус проголосує", – заявив Сергій Коба.

Народний депутат України від ВО "Свобода" Євген Мельник також закликав депутатів підтримати заборону торгівлі спиртним у нічний час і навів статистику згідно якої 25% смертей серед молоді становить смертність під дією алкоголю.

Схоже, що заклики, звернення, а найбільше – тиск з боку громадськості таки вплинули на депутатський корпус і 22 голосами «за» у Володимирі-Волинському заборонили торгівлю спиртним у нічний час з 22:00 до 08:00.

"Проти заборони торгівлі алкоголем, як і очікувалося, виступила провладна команда до якої, як не дивно, входить і частина керівників навчальних закладів Володимира-Волинського", - зауважують у прес-службі партії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Заборонити не мають права.Це просто рекомендація,я би хотів побачити що зможе зробити Народний депутат України від ВО "Свобода" Євген Мельник ,згідно закону, з порушниками даної заборони.
Відповісти
Ми вже побачили,що зробили депутати від ПР.Так що йди Прохожий своєю дорогою далі.А Свобода з народом-народ з Свободою.
Відповісти
Вікторія я не про те,Я про те що міська рада не може згідно закону заборонити продаж алкоголю а тільки рекомендувати і не більше,
Відповісти
А в Луцьку так вже давним-давно, і все добре
Відповісти
Міська рада має право приймати всі рішення, що не супречать законодавству України. Власники нічних торгових точок з продажу алкоголю порушували Правила торгівлі так як ці торгові точки розташовувались ближче 300 метрів від учбових закладів, порушували законодавство про спокій громадян так як біля цих торгових точок цілу ніч чулись крики і матюки,що заваджало нормальному відпочинку людей,загаджувались подвір`я прилеглих будинків, що викликало справедливі скарги громадян міста. В цих торгових точках в нічний час алкогольні напої відпускались неповнолітнім які потім скоювали правопорушення.Громада міста таке рішення сприйняла з радістю.
Відповісти
Нарешті подолали алкогольну мафію Кошельникова Валентина, та Принди Андрія. Тепер буде на повну Метлик алкоголем торгувать.
Відповісти
А я за, а то вся молодь спивається
Відповісти
До провладних депутатів, які проти закриття торговельних точок, які відпускають алкоголь вночі, відносятьс директор школи №1 міста Володимир Подзизей, завуч школи № 2 Білик, директор профтехколеджу Смоляр, лікар за фахом Верко. Отака в місті Володимирі інтелігенція.
Відповісти
Соромно за позицію керівників навчальних закладів- які є депутатами міської ради.Вони були проти.Ось таке в мераСАГАНЮКА оточення!!! Поіменно ПОДЗІЗЕЙ СМОЛЯР БІЛИК .На дошку ганьби їх,а по місту їхні морди повинні повинні буди розвішені повсюди! Громада ,знай своїх героїв!
Відповісти
Княже місто у ранковий час ,особливо на зупинках,в парках смердить сечею,а князь петро бідкається чому деревця і лавочки поломані.Пане Петре ,так ваше оточення або бандюгани,або алкомафія,аферисти...Вон баблішко від торгівлі отрутою у кишеньку сунуть,а молодь обсцикає місто,а де працювати? Випив і добре!
Відповісти
Останні новини
У місті на Волині заборонили вночі продавати алкоголь
27 червень, 2013, 14:31