Регіонал послав би Фаріон на три букви, якби не мандат

Регіонал послав би Фаріон на три букви, якби не мандат
Вадим Колесніченко захищає позицію депутатів, які написали звернення до польського Сейму про визнання Волинської трагедії геноцидом.

Нардеп стверджує, що ніякої перспективи у депутатського звернення з приводу державної зради, яке подала у МВС депутат від «Свободи» Ірина Фаріон, немає, ‒ пише ТСН.

«Звинувачувати нас у тому, що ми намагаємося закликати до відповідальності героїв України? Так бандерівські бандити для народу України не є героями», ‒ заявив регіонал.

Колесніченко зауважив, що всі 148 депутатів із задоволенням підписали звернення, точно так само за нього і будуть нести відповідальність.

«Нехай вона хоч кому завгодно скаржиться ‒ хоч Папі Римському. Позицію нашу підтримує Україна, і позицію нашу підтримують польські депутати», ‒ вважає нардеп.

Колесніченко на запитання, чи бачить він майбутнє у цього звернення, відповів: «Я б на три букви послав, але це ж звернення народного депутата, тому скажу ‒ перевіряйте. Цей папір коштує рівно стільки, скільки було витрачено грошей на виготовлення цього паперу. Ніякого майбутнього і ніякої перспективи».

Нагадаємо, на початку липня 148 народних депутатів від Партії регіонів, Компартії та кілька позафракційних підписалися під зверненням до польського сейму з проханням визнати «Волинську різанину ОУН-УПА геноцидом стосовно польського населення і засудити злочинні діяння українських націоналістів».

Пізніше польський сейм таки не визнав Волинську трагедію геноцидом.

15 липня Фаріон направила депутатське звернення главі СБУ Олександру Якименку та голові комітету з питань регламенту Верховної Ради Володимиру Макеєнку щодо державної зради 148 українських парламентаріїв через Волинську трагедію. Варто зазначити, що раніше перший президент України Леонід Кравчук також назвав звернення депутатів до сейму Польщі зрадою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
цнота?
Відповісти
ідіота, а не Колісніченко!як таких земля носить???давай в Рассєю,слабо?
Відповісти
нагороджувальниківhttp://www.youtube.com/watch?v=I-NUX01XZG8
Відповісти
І носить же земля таке одоробало. Тупе, безграмотне, а ще щось пише і до когось звертається. При нормальній владі повинен вже був би давно гнити в камері - син танкіста, який загинув в Білорусії. Воно ж хворе на голову.
Відповісти
і чому в коментаріях немає смайлику FACK! Колісніченко?
Відповісти
Цікаво,яка жінка його народила. ...рука не затремтіла б...
Відповісти
Хлопці,а хтось з вас знає про що взагалі говорив Колесніченко?Я не фанатка регіонів,але саме українці почали першими знищувати поляків.Жінок,дітей,старих людей.І знищувати почали під наглядом німців.А майно ціх людей банально крали.Хіба вбивати дітей і жінок це геройство???А якби ваших рідних прийшли і перестріляли, ви б цім "героям" дупи лизали???Хто хоче,підіть в наш Волинський краєзнавчий музей,подивіться що наші вояки УПА робили...
Відповісти
Недолугенька,
ти знаєш що термін Геноцид юридично вживається до ДЕРЖАВ які знищують конкретний етнос.
І за юридично визнаний ГЕНОЦИД держава повинна ФІНАНСОВУ КОМПЕНСАЦІЮ - КОНТРИБУЦІЮ. Як німці платили євреям.

України як ДЕРЖАВИ у війну не було. Ти ци знаєш?
А може маєш бажання платити ще один податок Януковичу і полякам ЗА ГЕНОЦИД?
Відповісти
ти крім ани герман та вадіка про цю від когось щось читала..чи ти взагалі чула..нащо тобі якісь факти чи ще щось..ти вкурсє..чула..совок..ще підросток а вже...http://books.google.com.ua/books?id=S9NPT1wrIYkC&pg=PA104&lpg=PA104&dq=%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%8C%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0+%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B0&source=bl&ots=22Es9cFVXl&sig=THcD7jDLrIBW925L3KkZF5l8-Wc&hl=uk&sa=X&ei=WdDiUcwehvGyBorggaAB&ved=0CDcQ6AEwATgK#v=onepage&q=%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%8C%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0%20%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B0&f=false
Відповісти
значно раніше..в поляків нема жодної людини яка б брала участь в визвольних змаганнях на боці України і не була там бандитом..їм всерівно чи Кармелюк,чи Сірко,ЧИ Бандера..ВОНИ ДЛЯ НИХ БАНДИТИ.прочитай сама що небудь по історіїї церкви- усипальниці Данила Галицького.засновника Холму,який десятки років стримував монголо татар перед польськими та всіма європейськіми тодішніми землями..в 50 роки що з нею зробили поляки..що там зараз..МАЛЮЙ ГУБИ БЛОНДА або не пиши таке з чужих слів баранів-міліонерів..вівцями і залишитесь..http://www.youtube.com/watch?v=yKphNx5L37E
Відповісти
вадіка.один здесятка за "його" гроші..читайте ані..ви туди і пишите напевно..
Відповісти
вадіка називається Всеукраинская общественная организация «Правозащитное общественное движение «Русскоязычная Украина» (РУ).модератор посилання видаляє.так що по гуглу найдете.веселі сторінки веселих людей.
Відповісти
А ВЛАСОВЦІ ні в кого не стріляли??? Чи вони букети квітів роздавали...????????
Відповісти
Як би в мене був мандат - Вадзік вже рубав би ліс в "местах очень отдалённых". М...к
Відповісти
Мені пані Ірина подобається . Фізія - жерсть!
Відповісти
Останні новини
Регіонал послав би Фаріон на три букви, якби не мандат
15 липень, 2013, 19:09