«Яєчний хуліган» пояснив, чому напав на Президента Польщі

«Яєчний хуліган» пояснив, чому напав на Президента Польщі
Хлопець із Запоріжжя, який розчавив на плечі Президента Польщі Броніслава Коморовського яйце, каже, що його акція до політики немає жодного відношення.

Нині він вже на свободі. Луцька міліція після трьох годин допиту відпустила його додому, - йдеться в сюжеті ТСН.

Далі справу вестиме прокуратура. 21-річного хлопця звинувачують у хуліганстві.

Нагадаємо, 14 липня під час вшанування пам'яті жертв Волинської трагедії в одному з храмів Луцька польський президент Броніслав Коморовський підійшов поспілкуватися з вірянами, як раптом один з них розбив на плечі його піджака куряче яйце.



Коморовський на неприємний казус не образився.

ДИВИТИСЯ ВІДЕО: "ЯЄЧНИЙ ТЕРАКТ" В ЛУЦЬКУ


Сам нападник заявив, його акція до політики немає жодного відношення. В такий спосіб він висловив особисту громадянську позицію до подій, які пізніше назвали Волинською трагедією.

Утім раніше цього хлопця бачили на акції проросійської організації "Слов'янська гвардія". Там поки що інцидент з польським президентом не коментують.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
НІХТО і НЕ СУМНІВАВСЯ,що в цьому найбільше ЗАЦІКАВЛЕНІ - ЯНУКОВЦІ,КОМУНІСТИ-СТАЛІНІСТИ та "БРАТИ ЗІ СХОДУ"КАЛєсніченка!
Відповісти
А яке відношення має "Слов*янська гвардія" із Запоріжжя ДО ВОЛИНІ??? ПРОВОКАЦІЯ і Є ПРОВОКАЦІЯ!!! ЦЕ ГАНЬБА ДЛЯ ВОЛИНІ!!!
Відповісти
ВОЛИНЯНИ - ЦЕ ВАША ГАНЬБА!!!
Відповісти
Це ГАНЬБА МІЛІЦІЇ І ОХОРОНИ, ЩО НЕ ВМІЮТЬ ВЧАСНО ЛОВИТИ
МОМЕНТ ВІД ВСЯКИХ ІДІОТІВ! ВОЛИНЯНИ ТУТ НЕ ПРИЧОМУ!!
Відповісти
Бо це бидло з Запоріжжя
Відповісти
не дав по піонерські лінійку провести..в вас дуже специфічне уявлення про культуру.демократію,громадянські акціїї..совок є совок-під червоним прапором до європи,єкономіка-збіговисько партійних та камсамольськіх функціонерів,культура всі ходять в формі та вічливо кланяються коли їм пісяють в лице щоб пісяющий не мучився при попаданні в ціль..вас так вже научили.ви "євопейці".скоро почнеться пакращення..а що ті полякі і той що приїзжав також там всебе і тут труть нащо воно вам...вам ганна герман та інші скажуть в якому руслі обсмоктувати сказанне ними..слідкуйте зпа шустером буде про що на роботі поговорити..цікаво щоб було якби та сама ситуація в польщі так само після років обзивань прийняли тут щось помягшуюче і приїхав укр.президент їх з тим привітати..тисяч 100 би вийшло з яйцями..
Відповісти
оспівуються армія крайова,селянські батальйони,польська самооборона-сили які мають відношення до знищення литовців,білорусів,чехів..крім українців.то все їх "східні креси".http://www.pravda.com.ua/news/2013/07/12/6994143/
Відповісти
сайт польського сейму.про територію ВОлині говориться як про "східні креси"-частину України,Литви,Білорусіїї яка з 1918 по з9 була окупована поляками..тобто в державному документі ви в них і значитесь населенням східних кресів.http://www.sejm.gov.pl/sejm7.nsf/komunikat.xsp?documentId=6AFF84FD7929CF69C1257BA600497116
Відповісти
Їхало чмо так далеко, щоб роздушити яйце на плечі Коморовського. Не вірю!
Відповісти
Ті,що його прислали,думали ,що Комаровський упісяється,як Янукович в Івано-франківську.Такого пана таким не злякаєш.От дивіться Риги,як поводиться пан.
Відповісти
НА КОЛ ЙОГО !!!
Відповісти
Останні новини
«Яєчний хуліган» пояснив, чому напав на Президента Польщі
16 липень, 2013, 07:00