Скандал із відпочинком луцьких дітей на Миколаївщині надуманий, – мерія

Скандал із відпочинком луцьких дітей на Миколаївщині надуманий, – мерія
Понад шість тисяч луцьких дітей вже побували у літніх таборах.

Про це йшла мова під час оперативної наради у луцькій мерії 23 липня.

За інформацією начальника відділу у справах сім’ї та молоді Леоніда Лаби, станом на 15 липня забезпечено оздоровленням та відпочинком 6368 дітей. З них: оздоровленням – 935 осіб, відпочинком – 5433.

Не розуміють у мерії, чому розгорівся скандал навколо відпочинку дітей з Луцька у таборі «Альбатрос» на Миколаївщині.

«Нещодавно в ЗМІ з’явилася інформація про те, що в таборі діти з міста Луцька перебувають у нелюдських умовах (неякісне харчування, антисанітарія, погані умови прожиття, відсутність води). Проте станом на 22 липня 2013 року до відділу у справах сім’ї та молоді скарг від батьків дітей, які там відпочивають, не надходило. Діти забезпечені п’ятиразовим харчуванням, безперебійною подачею гарячої та холодної води; у корпусі наявні санвузли та душові кабіни; постійно здійснюється санітарне прибирання кімнат відпочинку дітей», - розповів Леонід Лаба.

«У минулому році діти з міста Луцька також оздоровлювалися у даному таборі, нарікань від батьків на неякісну організацію процесу оздоровлення теж не було», - додав він.

Міський голова Микола Романюк, зазначив, що табір «Альбатрос» є звичайним дитячим оздоровчим закладом, подібним до «Ровесника», де відпочинок дітей, окрім проїзду, оплачується з міського бюджету.

«Так, це не Маямі. Це простий табір, як наш «Ровесник», – наголосив мер.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я багато їздила по Україні і побутує думка, що більш нарваних ніж волиняни в нашій державі просто не існує )
Відповісти
а була ти в тих областях де оперують визначенням "смивной туалєт" як суперовим сервісом?такі глубокі інтелектуальні здібності будеш проявляти коли твоя дитина не дай бог попаде в таку ситуацію..а мерія в нас кемсамольська..мол що ви хотіли ,майже на халяву..цікаво скільки по договорняку мають курулєвска з тих лагєрєй та мери..мерам мабуть просто дзвонить та.а їй 40% мінімум..треба бабло з виборів віддавати "шахтєру"...
Відповісти
в гуцула про гуцулів спитай,молдавана про молдаванів і т.д..то все вам вбивалось родіной що ви ніхто і ні що..бажаю всім полішукам ,таким як ти ,бачити та спілкуватись з росіянами,особливо москвичами і тут і за кордоном.вони тобі покажуть клас.
Відповісти
То не той Лаба що помер?
Відповісти
Як на мене наш Ровесник кращий в декілька разів.
Відповісти
Помер його батько.
Відповісти
Останні новини
Скандал із відпочинком луцьких дітей на Миколаївщині надуманий, – мерія
23 липень, 2013, 12:00