Hyundai показав у Чикаго «купейний» варіант Elantra

Hyundai показав у Чикаго «купейний» варіант Elantra
Корейський автовиробник Hyundai виставив на автосалоні в Чикаго, який стартував 8 лютого, модель Elantra в новому кузові-купе - автомобіль розрахований на молодіжну аудиторію та має конкурувати з купе Honda Civic.

Про це інформує Gazeta.ua.

Автомобіль продовжує дизайнерську лінію бренду під назвою «струмуюча скульптура». У передній частині машини акцент зроблений на повітровід у передньому бампері.

Витягнуті фари візуально «продовжують» рельєфну лінію, що йде вздовж кузова. З корми «назустріч» іде така ж лінія, яка бере початок від задніх ліхтарів. Коефіцієнт аеродинамічного опору становить 0,28 Cd.

Купе запозичив у седана мотор. Під капотом новинки - той же 1,8-літровий 4-циліндровий агрегат, потужністю 148 кінських сил із обертовим моментів у 178 Нм.

В інтер'єрі новинки - навігатор, аудіо-система, 7-дюймовий дисплей. Машина оснащена також камерою заднього простору. Є й Bluetooth технологія.

У переліку дорожчих опцій - запуск автомобіля без ключа за допомогою кнопки «Старт/Стоп», шкіряна обробка салону, підігрів передніх сидінь, панорамний дах, двозонний автоматичний клімат-контроль із іонізатором повітря.

Дводверний варіант седана «Елантра» надійде в продаж уже навесні 2012 року. Ціни на новинку поки що тримають у таємниці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: авто, Hyundai
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.