Виконком Луцькради звинуватили в антинародності

Виконком Луцькради звинуватили в антинародності
Виконавчий комітет Луцької міської ради вчинив протиправно й антинародно, не внісши «дітей війни» в перелік «транспортних» пільговиків, - кажуть у ВО «Свобода».

Також у партії стверджують, що таким чином міська влада покриває чинний уряд, який не виконує своїх зобов'язань перед пільговиками.

Про це йдеться у повідомленні партійної прес-служби.

Нагадаємо, 24 липня виконком не підтримав проект рішення, яким пропонувалося розширити перелік пільгових категорій громадян, які б мали право користуватися правом безкоштовного проїзду в міському пасажирському автотранспорті.

Зокрема, цей перелік мав бути доповнений особами зі статусом «діти війни». Авторами проекту виступили депутати Луцької міської ради Андрій Осіпов, Богдан Шиба та свободівець Андрій Калахан.

Вказаний проект рішення розглядався й раніше, а саме 19 червня поточного року, - повідомляють у ВО «Свобода».

Торік прийняли рішення, згідно з яким узгоджувальна робоча група мала напрацювати компромісний варіант. Зокрема, передбачалося, що право безкоштовного проїзду нададуть всім без винятку пільговим категоріям громадян із обмеженням кількості одночасного проїзду та годин проїзду пільговиків у пасажирському автотранспорті міста.

«Однак упродовж місяця питання по суті не вирішили», – стверджують у «Свободі».

Як наслідок, під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 24 липня запропонований депутатами проект підтримало лише 5 членів виконавчого комітету – при необхідних для прийняття рішення 7 голосів.

«Найбільш дивним у голосуванні було те, що міський голова публічно підтримав цей проект рішення, тоді як присутні на засіданні три заступники міського голови – не підтримали. Такий перебіг подій нагадує банальну спробу «тримати хорошу міну при поганій грі». Мало того, жоден посадовець міської ради, присутній на цьому засіданні, так і не запропонував реального механізму чи конкретних дій вирішення цієї проблеми», – зауважив із цього приводу голова Луцької міської організації ВО «Свобода», депутат Волинської обласної ради Святослав Боруцький.

«Луцька міська організація ВО «Свобода» вважає такі дії виконавчого комітету міської ради протиправними й антинародними, які спрямовані на покриття центральних органів влади, котрі не виконують своїх зобов’язань перед «дітьми війни» відповідно до норм закону. Тому ми вимагаємо від міської влади негайно вжити невідкладних заходів, направлених на забезпечення конституційних, передбачених законами прав та пільг громадян», – озвучив позицію міської свободівської організації Святослав Боруцький.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба ще перелік людей хто входить у виконавчий комітет. Напишіть.
Відповісти
пропоную, прийняти рішення про безкоштовний проїзд у транспорті м. Луцька усіх людей старше 40 років та віддати право на перевезення представникам "Свободи". Побачимо, що вони будуть співати тоді.)))
Відповісти
Романюк Микола Ярославович - міський голова

Кравчук Святослав Євгенович - перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради

Пустовіт Григорій Олександрович - секретар міської ради

Вербич Юрій Григорович - заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, керуючий справами виконавчого комітету

Соколовська Лариса Миколаївна - заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради

Яковлев Тарас Володимирович - заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради

Бондарук Юрій Анатолійович - підприємець

Гунчик Володимир Петрович - заступник президента Корпорації "Богдан"

Крохмаль Роман Володимирович

Констанкевич Ірина Мирославівна - проректор з навчально-виховної роботи Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки

Циганюк Юрій Павлович - підприємець

Чорнуха Віктор Григорович - голова наглядової ради Публічного акціонерного товариства «Луцьксантехмонтаж № 536»

Щур Михайло Васильович - президент Волинського обласного благодійного фонду Олега Чернецького
Відповісти
Хай Шиба розрахується з тими кредитами в які втягнув місто.
Відповісти
100 пудов, давайте тіло Шиби продамо на органи, може хватить грошей?
Відповісти
Останні новини
Виконком Луцькради звинуватили в антинародності
25 липень, 2013, 10:54