TIRES CLUB – великий вибір шин європейських виробників в Україні*

TIRES CLUB – великий вибір шин європейських виробників в Україні*
Грамотно підібрана по сезону гума – це найкраще, що власник авто може зробити для забезпечення надійності та безпеки свого пересування. Крім того, авто, взуте у правильні шини, витрачає паливо більш економно, що дозволяє додатково заощадити кошти.

Літні та зимові шини не схожі один на одного так само, як й сезони, для яких вони призначені. Тут велике значення має склад гумової суміші, наявність шипів та малюнок протектора. Як заявляють фахівці, всесезонні шини – це не більше ніж маркетинговий виверт, бо підходять вони лише для експлуатації у помірному кліматі, а не по зледенілій або розпеченим українським дорогам. Тому для наших широт потрібно вибирати шини, відповідні до сезону – вже зараз ви можете підібрати та купити якісну гуму перейшовши за посиланням https://tiresclub.com.ua/.

Особливості різних типів гуми


· Зимові шини – завдяки унікальному гумовому складу, такі шини дозволяють домогтися найвищої безпеки у холодну пору року, коли мороз часто перетворює дороги на каток. При високих температурах використовувати таку гуму не рекомендується, тому для літа вона не підходить;
· Літні шини – літня гума на відміну від зимової більш жорстка, що дозволяє підтримувати надійне зчеплення шин з дорожнім полотном в умовах спеки;
· Шосейні шини – цей різновид гуми призначена для їзди по твердому дорожньому полотну. Такі шини однаково ефективні як на сухому, так й на мокрому асфальті, проте вони втрачають свої властивості при їзді по бездоріжжю, траві або льоду.


Звертаємо увагу на малюнок протектора


При виборі покришок не малу роль відіграє також малюнок протектора. Найбільш поширеними варіантами малюнка вважається асиметричний та спрямований малюнок протектора.

Асиметричний малюнок забезпечує хороше зчеплення шини з будь-яким типом дорожнього покриття. Завдяки спеціальним глибоким канавкам ефективно відводиться вода з плями контакту при їзді по мокрій дорозі. Головне, про що не можна забувати – це правильна установка такої гуми на диск, а саме малюнком назовні. До плюсів літньої гуми з асиметричним малюнком протектора можна також віднести акустичний комфорт під час руху.

Також малюнок протектора може бути спрямованим. Прийнято вважати, що шини з таким малюнком ефективніше відводять бруд та воду при контакті. Такий формат гуми користується попитом у споживачів більше в зимовий сезон. Однак шини з спрямованим протектором підійдуть також для літньої експлуатації, бо вони прекрасно тримають суху дорогу та здатні відводити велику кількість води.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
TIRES CLUB – великий вибір шин європейських виробників в Україні*
30 січень, 2021, 11:59