Волиняни обморожують стопи та пальці рук

Волиняни обморожують стопи та пальці рук
Через міцні морози впродовж останніх днів на Волині постраждали семеро краян - четверо волинян із важкими обмороженнями потрапили до лікарень.

Про це інформує Центр пропаганди обласного УМНС.

Серед постраждалих – 31-річний мешканець селища Стара Вижівка та 67-річний мешканець села Обенижі Турійського району. Чоловіки з діагнозом обмороженням обох стоп І ступеня госпіталізовані до медичних закладів.

Також до лікарень госпіталізували 40-річного мешканця села Дерно Ківерцівського району із діагнозом обмороження обох стоп І-ІІ ступеня, 42-річного жителя Любомля, 40-річну лучанку, яка отримала обмороження двох пальців лівої стопи ІІІ-ІV ступеня, 46-річного мешканця села Веселе Луцького р-ну - обмороження двох пальців лівої стопи ІІ ступеня.

На морозі постраждав і 12-річний житель села Сукачі Старовижівького району. Хлопець отримав обмороження нігтьової фаланги третього пальця лівої кисті ІІІ ступеня.

Загалом нинішнього року на території області від переохолодження та обмороження постраждало 108 чоловік. Із яких 6 - зі смертельним наслідком, госпіталізовано 61 особу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
фу, яка фотографія тошнотворна. а в мене обід скоро, апетит пропав :(
Відповісти
нє, ну я розумію, міські жителі обморожуються, бо взуття носять не щоб тепло було, а щоб до кольору помади пасувало. але ж в селі люди знають, що таке сувора зима!
Відповісти
нормальна фотка. не хотів мужик взуватися, тепер уже пізно...
Відповісти
Ну що за назва статті??? Ніби тільки волиняни і виключностопи та пальці рук відморожують... Назва про Івана, стаття про Степана :-)
Відповісти
Про виключність додумали ви самі :) Заголовок повністю відповідає тексту, адже герої публікації є дійсно волинянами і вони дійсно, дай їм Боже здоров"я, відморозили собі кінцівки.
Відповісти
Так про кінцівки й пишіть...
Відповісти