Як облаштувати кабінет директора*

Як облаштувати кабінет директора*
При облаштуванні кабінету керівника в офісі рекомендується брати до уваги кілька чинників.

Кольорова гама


Коли людина потрапляє в якесь нове приміщення, найперше, що йому кидається в очі - це переважаючі кольори в інтер'єрі. Всі окремі елементи повинні гармонійно поєднуватися один з одним, повинні сприяти максимальної зосередженості на роботі всіх, хто знаходиться в приміщенні - самого керівника, його підлеглих, колег, партнерів, інвесторів і т.д. Тому фахівці рекомендують віддавати перевагу приглушеним неяскравим кольорам (бежевому, теракотовому, оранжево-коричневому).

Білий і чорний кольори в кабінеті керівника будуть зайвими, тому що різка контрастність привертає зайву увагу до себе, відволікаючи від справ.

Поділ на зони


Перш ніж купити меблі в кабінет директора на сайті компанії «Меркс», потрібно чітко розділити приміщення на окремі зони. З огляду, що керівник проводить тут майже 90% робочого часу, то від правильної організації простору залежить продуктивність роботи і його самого, і всіх його підлеглих.

Основна робоча зона повинна бути по можливості посередині. У деяких випадках її розташовують уздовж стін. Робочий стіл повинен бути об'ємним, масивним. Він повинен візуально сприйматися як центр кабінету.

Крісло - теж ключова частина обстановки в кабінеті керівника. Рекомендується встановлювати вироби тільки з екошкіри або натуральних матеріалів. Висота крісла повинна бути регульованою.


Освітлення, аксесуари, предмети декору


В першу чергу потрібно продумати освітлення в робочій зоні. Якщо основне світло направляється від центральної люстри, то крім неї повинні бути додаткові джерела світла - невеликі настільні лампи, бра і т.д.

Попри те, що кабінет керівника повинен мати строгий інтер'єр, в ньому допускається використання різних елементів декору. Це можуть бути настінні годинники, картини та інші предмети мистецтва, оригінальні канцелярське приладдя, вази з квітами, сувеніри.

Фен Шуй


Кабінет директора - це візитна картка всього підприємства. Тому багато фахівців рекомендують приймати до уваги популярні східні практики і принципи. Прийнято вважати, що правильне розташування предметів в приміщенні сприяє успіху в справах.

Робочий стіл повинен бути напроти дверей. У південно-західному куті кабінету можна встановити акваріум або будь-який інший аксесуар з водою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як облаштувати кабінет директора*
15 серпень, 2021, 15:16