Мікропозики: де терміново взяти гроші*

Мікропозики: де терміново взяти гроші*
Незаплановані витрати застали зненацька? Потрібної суми немає і немає звідки взяти? Ніхто не застрахований від подібного. У родичів або знайомих може не виявитися вільних грошей.

Звернутися в банк за кредитом? Оформлення може зайняти тривалий час, знадобиться документально підтверджувати працевлаштування та розмір доходу. Для багатьох людей звернення в банк безглуздо. Банки майже не схвалюють кредити студентам, пенсіонерам, жінкам в декреті, а якщо є невеликі проблеми з кредитною історією, можна навіть не намагатися подавати в банк заявку - відхилять.

Оперативно поправити фінансове становище можна оформивши кредит на карту без фото на PSM7 або іншому ресурсі порівняння, або звернувшись в мікрофінансову організацію (МФО) на пряму. Попит на мікропозики сьогодні величезний через простоту їх оформлення і отримання.

Мікропозики: особливості та переваги


1. Для отримання мікрокредиту не потрібно довго збирати пакет документів. Строго обов'язковий лише паспорт. Іноді потрібні і інші документи (додаткове посвідчення особи, ІПН), але надати їх теж просто. Не потрібно замовляти копію трудової і довідку про доходи.

2. Сума мікропозик невелика. Максимум - 20-30 тисяч гривень (залежить від конкретної організації). Позичальнику, яка взяла невелику суму, легше її повернути. На відміну від великого боргу, повернення якого може викликати труднощі і необхідність перепозичати, виплатити мікропозик досить просто.

3. Мікрокредит можна взяти на 1 день мінімум, на 1-3 місяці максимум (іноді зустрічаються довгострокові мікропозики, але їх небагато). Це - плюс, тому що позичальник виплачує відсотки тільки за кількість днів, протягом яких він фактично користувався сумою позики.

4. Для нових клієнтів або в якості акцій мікрофінансові компанії часто пропонують мікропозики під 0%. Протягом певного пільгового періоду нарахування відсотків взагалі не відбувається.

5. Якість кредитної історії не впливає на схвалення. Навіть власники прострочень і невиплат по іншим кредитним зобов'язанням можуть розраховувати на отримання мікропозик.

Перераховані вище факти пояснюють, чому позичальники воліють мікропозики банківських кредитних продуктів. Лояльність до претендентів, швидке схвалення, простота оформлення роблять мікрокредити доступним і зручним способом кредитування.

Онлайн мікропозики - ще простіше і швидше


Отримати мікропозики можна не тільки при особистому візиті в офіс МФО. Сьогодні доступні і затребувані мікропозики онлайн. Весь процес переведений в віддалену форму.

Заявка оформляється на сайті МФО, швидко розглядається (найчастіше автоматично підтверджується), після чого грошова сума зараховується позичальникові на карту або рахунок.

Мікропозики онлайн економлять масу часу, оформити їх можна, перебуваючи в будь-якому місці (при наявності інтернету) і в будь-який час доби. Нерідко весь процес займає лічені хвилини. У будь-якому випадку, це дуже швидко.

При необхідності терміново позичити гроші мікропозики - оптимальне рішення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.