Медичний Санаторій «Алмаз» в Трускавці: ціни та умови*

Медичний Санаторій «Алмаз» в Трускавці: ціни та умови*
Санаторій Алмаз - дуже популярне місце відпочинку та оздоровлення на курорті, завдяки збалансованій вартості путівки та широкому спектру послуг, що надаються. Корпуси санаторію Алмаз можуть одночасно розмістити до 950 гостей. Остання реконструкція не тільки поліпшила технічну базу, але й торкнулася комфорту проживання в номерах. У багатоповерхових корпусах працюють ліфти, більшість з них з'єднані критими переходами, для захисту гостей від примх природи та холоду в зимовий період відпочинку.

Медичний напрямок санаторію


Основний напрямок в лікуванні, допомога людям з хронічними або гострими захворюваннями нирок та сечовивідних каналів. Мінеральна вода в поєднанні з правильно підібраними фізіологічними процедурами дає чудовий ефект на відновлення роботи всього організму. До інших профільних напрямів варто додати:

1. Цукровий діабет 1 та 2 типу.
2. Ожиріння будь-якого ступеня.
3. Численні проблеми з травленням.
4. Відновлення роботи опорно-рухового апарату.
5. Хвороби серцево-судинної системи.

Важливо: основний профіль санаторію Алмаз, це ключовий фактор вибору бальнеологічної здравниці. Тільки в цьому випадку вона може дати максимальний позитивний ефект. Повернути не тільки здоров'я в організм людини, але й дати собі можливість повноцінно відпочити в курортних умовах.

Умови проживання
Дві будівлі близнюки в 11 поверхах мають 480 номерів різної категорії для окремого або парного проживання. Частина номерів в санаторії Алмаз мають власні балкони. З вікон відкривається казковий краєвид на гори порослі мішаним лісом та курортну зону Трускавця. Обидва спальні корпуси з'єднані між собою переходом. Гості можуть розраховувати на поселення в номери класу стандарт, покращений або люкс. Всі без винятку кімнати мають індивідуальний санітарний вузол.

Інфраструктура комплексу
Санаторний комплекс будувався як повністю самодостатня здравниця. Відпочивальники ніколи не будуть відчувати себе відірваними від світу та розваг. Хороший спортивний майданчик, кінотеатр, можливість відправитися в невелику захоплюючу екскурсію. Масажний кабінет, сувенірний магазин, настільні ігри. У санаторії є безкоштовний доступ в мережу Wi-Fi та стоянка для особистого автомобіля.

Харчування в санаторії Алмаз Трускавець
Оновлена їдальня працює за двома напрямками. Для тих хто проходить повноцінний курс лікування, лікарі призначають харчування по одній з дієт, три рази в день. Відпочивальники, які обрали проживання в номерах Люкс, можуть харчуватися за європейським стандартом «шведський стіл», але, за умови, що проводять профілактичну відпустку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Медичний Санаторій «Алмаз» в Трускавці: ціни та умови*
02 жовтень, 2021, 10:03