Дитяча мода: усе, що варто знати*

Дитяча мода: усе, що варто знати*
Тенденції дитячої моди швидко змінюються. Іноді годі й встигнути за швидкоплинними трендами. Але якщо ви хочете бути в курсі подій дитячого модного світу — приділіть декілька хвилин нашій статті. Ми зібрали найактуальніші тенденції та тренди, які цікаво знати.

Актуальні тенденції дитячої моди 2022


№1 — Фемілі луки
Спільний look для всієї родини — чудова ідея в цьому сезоні. А ще — єдиний стиль завжди об'єднує сім'ю. Знайти однаковий дитячий одяг і одяг для батьків — дуже просто, й багато виробників пропонують це у своїх каталогах. Для прикладу, одним з таких брендів є Авіація Галичини. У них є безліч варіантів однакового одягу для дітей і батьків. Не хвилюйтеся: це не мультяшні принти, а дуже стильні та сучасні моделі.

№2 — Скажіть “ні” швидкоплинності

Більшість сучасних брендів відмовляються від швидкої моди на користь більш стабільних трендів. Таким чином вони виявляють турботу про навколишнє середовище та знижують вплив виробничого процесу на природу. Ця тенденція простежується не лише в дитячій, а й в дорослій моді.

Саме тому, якщо ви купуєте якусь річ цього сезону, більше не потрібно хвилюватися, що вона втратить актуальність вже наступного.

№3 — Натуральні тканини

Синтетика — зовсім не те, чому є місце в дитячому гардеробі. Тож сучасні українські та світові бренди все частіше надають перевагу натуральним та екотканинам — бавовні, льону. Такі матеріали є безпечними навіть для найменших діток, адже рідко стають причиною алергічних реакцій, подразнень шкіри. Натуральні тканини чудово пропускають повітря та відводять вологу, комфортні до тіла.

№4 — Функціональність

Одяг для діток має бути не лише красивим, а й зручним. У ньому має бути однаково комфортно ходити до школи, гуляти з друзями та грати в активні ігри. Й сучасні дизайнери турбуються про те, щоб кожен елемент гардеробу відповідав цій вимозі. Такого ефекту вдається досягти завдяки правильному крою, використанню якісної фурнітури та, звичайно ж, натуральних тканин, про які ми вже розповіли у попередньому пункті нашої статті.

Ось і все, що треба знати про сучасну дитячу моду. Оновлюйте гардероб своїх малюків лише якісними новинками, надавайте перевагу сталим трендам та відкиньте вбік швидкоплинні тенденції. А ще — підтримуйте українських виробників, які зараз пропонують цікаві та якісні новинки особливо активно! А якісні, міцні натуральні тканини без проблем переживуть кілька сезонів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.