Катання на лижах і сноуборді: де відпочити в Карпатах*

Катання на лижах і сноуборді: де відпочити в Карпатах*
Карпати — це перлина України. Снігові піки, чарівні, як з казки — ліси й полонини, саме тут відчуваєш себе зануреним в первозданну природу. У горах добре в будь-який час року: влітку не дуже спекотно й ідеально для неспішних прогулянок або сходжень, восени — час грибів та ягід, навесні можна спостерігати, як прокидається могутня і непереможна природа. А взимку, природно, саме час випробувати всі переваги активного зимового відпочинку. Казкова картина крижаних гір, дивовижне сяйво сніжної гладі й гостинні місцеві жителі роблять відпочинок в Карпатах просто незабутньою пригодою.

Під час зимового відпочинку в Карпатах обов'язково варто спробувати себе в ролі лижника або сноубордиста. У Ворохті, яка залишається одним із наймальовничніших місць є чудове місце для відпочинку — садиба Скита. Крім комфортних номерів і красивої території, на рецепції є пункт оренди гірськолижного спорядження.В асортименті пункту прокату є спорядження для різних вікових груп: сноуборди, лижі, для наймолодших — санки й дитячі лижі.

Пропонуються лижні костюми та спорядження відомих світових брендів — Fisher, Volkl, Salomon, Atomic. Крім лиж та сноубордів, в пункті є великий вибір шоломів, лижних окулярів, масок, рукавичок і інших аксесуарів для комфортної активної їзди. Також на території комплексу Скита можна придбати різні предмети індивідуального користування: спеціальні шкарпетки, шапки, шарфи й інші предмети, які можуть стати в пригоді вам і в повсякденному житті. Природно, що прокат лиж і сноубордів доступний не тільки для жителів садиби. Забезпечується безплатне доставлення будь-якого спорядження в межах Ворохти.

Що ще є в садибі «Скита»


Крім оренди спорядження, пропонуємо гостям організацію активного дозвілля — трансфери до підіймачів, зимові походи в гори з провідником, підйом на найвищу точку України — гору Говерлу. На території можна відвідати лазню з басейном, відпочити душею і тілом у величезному теплому чані, отримати насолоду від домашньої смачної кухні. У нас є зона барбекю і мангали, тому влаштувати зимові шашлики ви зможете в комфортних умовах прямо на території садиби.
Для дітей на території садиби є дитячий майданчик, передбачено катання на санках з кіньми. Наші інструктори навчать малюків основам лижного катання, а також запропонують веселі «покатушки» на санчатах «плюшках».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Катання на лижах і сноуборді: де відпочити в Карпатах*
24 жовтень, 2021, 09:18