Волинський фаберже презентував новий шедевр. ВІДЕО

Волинський фаберже презентував новий шедевр. ВІДЕО
Заслужений майстер народної творчості України, триразоий рекордсмен України та світу, фаберже з Володимира-Волинського Анатолій Бойко показав свою нову ексклюзивну роботу.

Поділився новим витвором майстер на своїй сторінці у Фейсбук.
«Ще одна робота, яку почав пів року тому», - підписав відео пан Анатолій.

Робота складається з 5 оздоблених яєчних шкарлуп: зверху - шкарлупа страусиного яйця, потім майстер використав гусине, курине , перепелине і ще одне, зовсім мале яйце.

Нагадаємо, за 25 років творчості Анатолій Бойко самостійно опанував 17 мистецьких технік із них 3 авторські і вони не мають аналогів. Починаючи з 2007 року вивчив всі стилі писанкарства та знаки і символи з часів трипілля по сьогодення. У кожному виробі зашифровує національні символи, традиційні українські знаки.

У 2008 році розробив свій власний стиль - оздоблення яєчної шкаралупи металом та камінням використовуючи різьбу по шкарлупі.

А 17-го квітня цього року у Володимирі-Волинському відбулася реєстрація двох світових рекордів. Обидва поставив майстер Анатолій Бойко, зробивши максимальну кількість отворів в гусячому яйці (майже 53 тисячі) та найбільшу кількість отворів на яйці курячому (33 тисячі).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.