У Локачинській райраді – війна проти «Батьківщини», – депутат

У Локачинській райраді – війна проти «Батьківщини», – депутат
У Локачинській районній раді політичне протистояння: частина депутатів намагалася забрати посаду у заступника голови ради Миколи Усіка.

Про це розповів депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь, член бюро ВО «Батьківщина», який разом зі своїм колегою, обласним депутатом-тимошенківцем Романом Карпюком побував 10 вересня на сесії Локачинської райради.

Цього дня на сесії розглядали питання про звільнення із займаної посади Миколи Усіка, який є виконувачем обов’язків керівника районного осередку «Батьківщини».

Микола Усік
Микола Усік
За словами Гузя, ініціювали це 14 депутатів ради – представники Партії регіонів, Народної партії і деякі «тушки» із «Батьківщини». Аргумент – нібито така посада не особливо потрібна, відтак можна таку штатну одиницю прибрати і таким чином зекономити бюджетні кошти.

«Основна заувага до Усіка – він як керівник районної «Батьківщини» може перетворити свій кабінет на політичний штаб. Ми, представники «Батьківщини», вважаємо, що це – спроба політичного переслідування. Перед президентськими виборами провладні сили хочуть витиснути з органів місцевого самоврядування представників опозиції. Власне так це розцінює і сам Микола Усік», – зазначив Гузь.

З 40 депутатів на сесію прийшли 37, а бюлетені отримали 35, – розповів Гузь.

«В результаті за проголосували 18 депутатів, проти – 13, а 3 утрималися. Микола Усік залишається на посаді заступника голови районної ради», – пояснив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво, а яка у нього зарплата на цій посаді?
Чи це секрет?
Відповісти
Дурня! Усік ніколи не був опозиціонером. примазується до влади, де б не працював. Гнати в шию дармоїда.
Відповісти
Якщо так, то він пара Пустоцвіту.
Відповісти
Останні новини
У Локачинській райраді – війна проти «Батьківщини», – депутат
10 вересень, 2013, 15:48