Гальмівний шланг перетерся від старості, ‒ міліція про «замах» на опозиціонера. ВІДЕО

Гальмівний шланг перетерся від старості, ‒ міліція про «замах» на опозиціонера. ВІДЕО
У міліції закрили кримінальне провадження щодо «замаху» на очільника «Батьківщини» Волині Григорія Пустовіта.

Справу закрили за відсутністю складу злочину, ‒ повідомляють у прес-службі волинської міліції.

Нагадаємо, 4 вересня під час засідання виконавчого комітету секретар Луцької міської ради, керівник Волинської обласної організації ВО «Батьківщина» Григорій Пустовіт заявив, що на нього вчинили замах, зламавши гальмівну систему його службового автомобіля.

На місце події виїхали працівники Луцького МВ УМВС України у Волинській області, щоби з’ясувати всі обставини, адже до правоохоронців чоловік із повідомленням про замах не звертався.

За фактом поширеної у ЗМІ інформації правоохоронці відразу розпочали досудове розслідування за ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України, у рамках якого було призначено ряд необхідних експертиз, допитано свідків та проведено інші слідчі (розшукові) дії.

«Згідно висновком експертизи, гальмівний шланг у автомобілі був перетертим, ‒ повідомив начальник УМВС України у Волинській області генерал-майор міліції Олександр Терещук. ‒ Пошкодження наступило внаслідок тривалого використання, тому кримінальне провадження закрите за відсутності події правопорушення».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 32
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А об що це гальмівний шланг так терся? Це хто цей автомобіль констроював, що гальмівний шланг може об щось перетертись?
Відповісти
купи деу, дізнаєшся :-)
Відповісти
пустопутало)))))))))))))))))))))))))))))))шланжика йому підрізали))))))))))))))))))))))))))))
Відповісти
Це все ПР. Їх члени є власниками автозаводів. Той автомобіль спеціально був так сконструйований. Ще на конвеєрі поставили таких шланг, зарання плануючи зробити замах на Пусто.....
Як той казав : Яка країна, такі й замахи...
Відповісти
Заявляти, що тебе намагалися вбити, не маючи для цього підстав, - це ганебно, заявляють члени Батьківщини.
Іх з транспарантами готові підтримати і правладні політики
Відповісти
Зміни імя, риговський трубач.Не треба, щоб провладні політики підтримували членів Батьківщини. Хай тебе підтримують за постійний твій маразм.
Відповісти
Це ж треба, оласний керівник вію Юлі виявився зичайним БОЯГУЗОМ або БРЕХУНОМ!

Стоп, аможе це ШИЗА у нього?
Відповісти
У нього Шиба
Відповісти
Что и следовало....))) Теперь ждем откровений от провайдера, вдруг окажется, что Вп не ддосили, а просто проводок на серваке перетерся?)))))
Відповісти
Дивно чому стільки шуму про падіння ВП і була тиша про лежачий ПП?
Відповісти
вот клоун)
Відповісти
Романюк, дайте швидше йому ще одну квартиру!!!!!
А то ще не те придумає!
Відповісти
І цей клоун очолює обласну Батьківщину ПОСЬМІХОВИСЬКО !
Відповісти
Справжній БЮТівський керівник відмовився б від машини і іншим би приклад подав, як колись Юля.
Нікчема!
Відповісти
Може йому відмовитись їсти, дихати, бо він БЮТівський керівник?
Відповісти
до тієї паскудної машини ніхто і ніколи не заглядав? А на СТО коли-небудь була?
Відповісти
повинен, в цьому випадку, відповісти за те, що автомобіль загрожував життю громадян?
Відповісти
Пустовіт - переляк, але й Борис правий "А об що це гальмівний шланг так терся? Це хто цей автомобіль констроював, що гальмівний шланг може об щось перетертись?"
Відповісти
Ну і чудо, ще того шланга в міськраду припер. Ну циркачі.
Відповісти
Не можна відкидати і той факт,що розслідуваання даного випадку прведено таким чином,щоб гальмівний шланг виявився протертим...
Відповісти
Прямі докази були щодо знищення гальмівної системи, але чомусь справу закрили за відсутністю доказів....Справедливості, немає і бути не може доки при владі бандити...
Відповісти
Гальмівний шланг що по землі волочився ,що протерся. З виступу очильника обласної міліції виходить, що там працюють не професионали , а якісь профани.А яку можна чекати відповідь від бандитів - тільки таку, бо поки вони при владі справедливості як небуло так і не буде.
Відповісти
Чому у коментарях - всі обливають брудом Г. Пустовіта та ту силу яку він очолює. Люди, якщо Ви такі хоробрі, то підіть і скажіть це в лице людині. Чи, можливо, це все проплачений піар тими, кому невгодив Пустовіт?
Відповісти
...і скажіть це в лице людині...

так його ще знайти треба, вони всі мають здатність ховатись від людей.
хай організує в центрі мітинг. почує кожного)))))))))))
Відповісти
може перетерся и сам але як треба пресувати людини щоб вона виришила що на неі зчинили замах ... диму без вогню не бувае видно вже пустовиту погрожувала якась сила та люди и не раз ... а висновки милиции при всий моій повазі до правоохоронцив не е останньою точкоює , так ми бачимо Врадиивку де менти були не виновати, киивраду де депутати ПОБИЛИ ОМОН журналистив що плювались и били хлопцив ... короче е над чим подумати
Відповісти
Перетерті, мабуть, в тих "спеціалістів", що проводили експертизу завивини мізків, а не гальмівний шланг.
Відповісти
Увага! На «Волинських новинах» позитивні коменти знімаються. Неозброєним оком видно, що нікчемні коменти замовлені(правда дуже короткі напевно гонорар маленький або розуму на більше не вистачає). Страх переймає вАШИХ "газяев"- феодалів за свою власну шкуру та награбоване майно. Нікчеми та лузери схаменіться сьогодні вАМ платять а завтра будуть ходити палицею по плечам, навіщо платити рабам(прочитайте проєкт Трудового законодавства). Погрози в сторону активістів опозиційних сил сил звучать постійно."ВО "Батьківщина" Пустовіт Г.О. та його соратники борються за побудову заможньої, демократичної держави з вільною та гордою нацією. Але нікчемам та лузерам головне "пожрать" а потім "пас..ть". Страшна небезпека нависла над Україною, гуртуймося браття, не стіймо осторонь, на місті Пустовіта завтра можете бути Ви. Людям зі здоровим глуздом нікчемні коменти читати просто гидко. На виборах зараз на жаль "бабло" перемагає розум та здоровий глузд. Але завжди так не буде, я віру в українців. Ми сильна та мудра нація. Перемога буде за нами. Слава Україні!
Відповісти
Героям Слава! Ти справді Світлий і світлу голову маєш і чисте серце.
Відповісти
Кримінальні 90-ті повернулися. Це очевидно простим людям. А "пакращення" бачать тільки "донецькі" та їх прихвостні. "Борщовий набір" за рік зріс в ціні на 54%, а Азарів каже - інфляція- ноль, ВВП росте (вниз???)
Відповісти
Щоб ви говорили, якби у вас від мовили гальма? Чим дальше, тим гірше, потрібно до цього готовитися. Сьогодні Пустовіт, а завтра ТИ.
Відповісти
"Писаки"- Ви не тим займаєтесь. Подивіться на себе. подивіться навкруги. подивіться як живе Волинь? Скільки українців залишилось з 52 млн. Подивіться ,що робиться на селі.-любіть Україну ,а не мілке і дріб"язкове писання під чиюсь дудку. Про дороги я не пишу.
Відповісти
Останні новини
Гальмівний шланг перетерся від старості, ‒ міліція про «замах» на опозиціонера. ВІДЕО
10 вересень, 2013, 16:13